Bence hasta adam iyileşti ve ayağa kalktı...bu gün de depar atıyor...:kahkah:
Printable View
o zaman eupwr halka arza bu kdr yuklu girilmez. enayilik
Herkese merhaba. Allah kazancınızı artırsın,neşeniz daim olsun inşallah😇 Çok değil geçtiğimiz çarşamba,bu iş oluyor galiba. Gesan dönüyor olmalı diye fikir belirtmistim. Bazi umutsuz arkadaşlar pek inanmamisti. Ben de ona "algı"nın her şey oldugunu ve şimdi algı rüzgarının Gesandan yana esmeye başladıgını söylemiştim😇
Keko bile umutsuzluğa kapılmıştı ki ona bile yapma böyle falan demiştim.
Haaa yalan yok elim gitti geldi ama yüklüce alamadım. Çünkü cidden çok zarardaydım ve diğer hisselerime sadık kalmam gerektiğini düşündüm.
Onlar da Gesan kadar olmasa da genel görünümün pozitif olmasindan nasibini aldilar çok şükür.
Demem o ki dostlar, yeri geldiğinde kıyasıya eleştirmiş olsam da en dipteyken bile bu hisseye güvendiğimi burada deklare etmiş olmanin özgüveniyle diyorum ki
Hoşunuza gitmeyen şeyler söylenddiğinde o kişiye önyargılı olmayın. Hemen niyet sorgusuna da girişmeyin. Belki o da size "gerçeğin farkında olmadıgıniz bir yüzü"nü gösteriyirdur.
Uzun yazmasam olmuyor. Kusura bakmayın. İnsallah Allah daha bereketli kılsın yatırımlarınızı. Herkese gönlünce versin.
Astorun arzına 8000 lotla talepte bulunacak para ayarlamıştım,sökedeki yüksek talep ve perşembe günüde Gesanın 200 lerin altına düştüğünü görünce dayanamdım valahhi 200 altı 190-180 lerden gesan aldım astora girseydim 128 lot astor gelecekti,şimdi hangisi karlı olacak,bence gesanın lot sayı miktarı fazla olduğundan daha karlı olurum diye düşünüyorum.nasip kısmet bakalım ne olacak.
Sabancı Holding CEO su Cenk Alper Davos Zirvesinde Bloomberg HT nin sorularını cevapladı.
Alper, küresel sorunlara çözüm bulunamadığını artık aksiyona geçilmesi gerektiğinin altını çizerken, Sabancı Holding in yeni yatırımlarından bahsetti.
Türkiye dünyanın temiz enerji üretim merkezi olabilir. Türkiye enerji ve sanayi alanında fark yaratabilir dedi.
Sürdürülebilirliğe yatırım yapıyoruz
Holding hakkında değerlendirme bulunan Alper, yeni dönemde yapacakları yatırımların altını çizerek şunları söyledi:
Yeni bir iklim teknolojileri şirketi kurduk. Yurt dışı enerji yatırımlarına başladık. Önümüzdeki dönem iklim ve malzeme teknolojileri ile dijital teknolojilere ağırlık vereceğiz. Sürdürülebilir alanlara yön veren şirketlerden olmak istiyoruz. Yeni dönem yatırımları dünya ölçeğinde hayata geçirmek için hazırız. Önümüzdeki 20-25 yılda dünyayı şekillendiren sürdürülebilirlik etrafında oluşacak yeni teknolojiler olacak. Biz de Türkiye olarak ya bunun müşterisi konumunda olacağız ya da bunu şekillendiren dinamiklerin içerisinde olacağız. Sabancı Holding olarak burada şekillendiren oyun kurucu sıfatıyla yer almak istiyoruz ve yatırımlar yapıyoruz.
Alper; Önümüzdeki 5 yılda son 5 yılda yaptığımız yatırımın iki katını yapacağız. Bunların yüzde 25 ini mevcut işlerimizi büyütmek ve korumak için yapacağız. Yüzde 75 i de bahsettiğim alanlarda yapacağız. Yatırımlar için paramız ve borçlanma kabiliyetimiz var.
bankof 173k satış yapmıştı gün içerisinde, günü -111k ile kapatmış 62k lot geri almış tepelerden hatta bir kısmı tavandan :)
Hayatımdaki en büyük kazancı bu şirket hediye etti bana, topunun emeğine sağlık, iyi ki borsa var 😂