2022 Ekim ayında 19 liralardan, 29 liralara bir çırpıda çıkıvermişti. Halk akşamları emir yolluyordu alabilmek için. Şimdi bu fiyatlara yüzüne bakan yok. Son zamanlara endekse de kafa tutmaya başladı ki bu en kötüsü.
Printable View
2022 Ekim ayında 19 liralardan, 29 liralara bir çırpıda çıkıvermişti. Halk akşamları emir yolluyordu alabilmek için. Şimdi bu fiyatlara yüzüne bakan yok. Son zamanlara endekse de kafa tutmaya başladı ki bu en kötüsü.
Geçenlerde işctr bedelsiz açıklayınca aynı fiyattaydılar ,burada isctr incelenebilinir diye yazdım ,tepki gördüm ,geçmişte bu hataları defalarca yaşamıştım yani rüzgara karşı işeme inatlaşması sonuçta hep kendi üzerime işediğimi gördüm ,artık inatlaşmamayı yaşayarak öğrenince azıcık nefes alalbildik o tuzaklara düşmedik ,
Hektaş yatırımcısı şunu düşünüyor, “Allahım ben ne günah işledim”. Bence bunun cevabı; çok aşırı konuşmak ve yazmak, yani dillendirmek. Akşam sabah belirli kişiler 100 lerce mesaj yazdı milleti başına topladı.
Hadi oğlum Hektaş
Xbank ın tavan yaptığı gün
eksi kapat bir ilki daha yaşat bize
Daha önce şirketlerin 29/02/2024 olan 2023/12 aylık konsolide olmayan finansal raporları için son gönderim tarihleri 9/05/2024'e, konsolide olanlar için 11/03/ 2024 olan son tarih 20/05/2024'e alınmıştır.