İsrailin borsasındaki hisseler 5 yılda 100 kat çıkmamıştır ondan..ahlaksızlık bizde..
5.000 yerine 10.000 de gezersen her boktan payını alırsın..borsada farkımız var..onlar üreterek kazanıyor biz çalarak..
Printable View
İsrailin borsasındaki hisseler 5 yılda 100 kat çıkmamıştır ondan..ahlaksızlık bizde..
5.000 yerine 10.000 de gezersen her boktan payını alırsın..borsada farkımız var..onlar üreterek kazanıyor biz çalarak..
Olaya daha Şeytani bakmak şart!
SUUDun savaş hikayesinden net kârı 40 ila 150 milyar USD arasında olabilirmiş..
Suud fonlarını yöneten wall street bankerleri de , önceden Petrolde aldıkları pozisyonları 1-2 günde kapatmazlar, yani trend
petrolde 100 USD üstüne kadar artık arşa kadar nereye giderse o haberleri besleyeceklerdir.
Biz AVAM farklı bakıyoruz..
Wall strett hedge fon sahipleri farklı..
Bizim başkan'da SUUD'la falan görüşüyor:) ne için??
Cidden bazen öyle kaşınıyorsun ki insan zor sabrediyor. Sen çalarak kazanıyor olabilirsin ben çalarak kazanmıyorum. Burada saçma sapan genellemeler yapma. Buradaki çoğu arkadaşı da kırmamak adına da fazla detaya girmeyeceğim. ISCTR 2019 dan bu yana pozisyon taşıdım bir kaç kez ver al yaptık en son 2023 eylül ekim % 80 i satıldı % 20 si çakılı durur. Keza aselsan 2022 haziran aldım net 3 sene civarında taşıdım.arada 1-1,5 sene taşıdığım ISGYO ARDYZ oldu. Geçen ASELS sattım yerine bir hisse aldım onu da uzun süre taşımak için. 2023 eylül Ekime kadar full borsada idim.O günlerde portföyün bir kısmını da tamamen borsadan çıktım tekrar sokmamak üzere. Şimdi ben aklım bilgimle kazanmadım çalarak kazandım öyle mi?
Çok sevdiğin adamlar kimmiş al izle dinle öğren.
https://www.youtube.com/watch?v=FrTJ...%C4%B0mranTair
Bu topicte sabahtan akşama kadar müslümanlığa düşmansın çok sevdiklerinde yukarıda anlatılmış.
Yarına olumlu bir gün bekliyorum.
Putin ve TRUMP görüşmesi sonrası söylenen sözler..
Günü bize kurtartır.. Alan da aldığı ile kalır..
İsrail saldırısında kazananlar klubü üyeler..BAE,SUUD,KUVEYT,KATAR..
Kaybedenler..İRAN,TÜRKİYE..
(Bursa'da İran'a döşemelik kumaş ihracatı yapan bir tanıdık var..
Dün ne olacak bakalım , falan demeye başladı..Alacakların donar, kumaşlar elde kalır, ödemeler durmaz..
Batmayanı batırır,bu piyasa.. )
Paran var sende yukarıdakinin aynısını İSrail de Medikal bir şirket kurup yapmaya kalkış bak bakalım ne oluyor. Sonra bizim ülke dinle yönetilen dikdatörlük orası medeniyet öyle mi? Arkadaş bakın kimi sevmiyorsanız onu eleştirin benim için sakıncası yok ama o sevmediğiniz birilerini eleştiriyorum ayağına artık ülkeyi komple gömmeyi buralarda bırakın.
Bizim dinimizde Allah'ın kula sorabileceği hesabı kulun kula sorması diye bir şey yok. Kula kulluk etmekte yok. En azından sürekli eleştirdiğiniz müslümanların çoğu böyle.
Adam Brent ile Ural petrolü farkını bilmez.
Sabah akşam ben nerede kimlerle yemek yedim diye başlayıp, Tekfenin çaycısını vestelin kapıcısını tanırım diye hava basar.
Dün aldığımı asla söylemem diye yazar.
Bugün şu tarihte onu aldım,çok karlı sattım,bu tarihte bunu aldım acaip karlı sattım der.
İshal-i fem’in tedavisi yok.