Suriyeliler sahte diplomalarla kamuya yerleştirilmiş 1 suriyeliye 9 Tc no verilmis
Size bunları savunmayın kendini cocugunu aileni dusun diye bas bas bagirdik
Printable View
Suriyeliler sahte diplomalarla kamuya yerleştirilmiş 1 suriyeliye 9 Tc no verilmis
Size bunları savunmayın kendini cocugunu aileni dusun diye bas bas bagirdik
ali erbaşa neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum ki ? :vk:
hutbede beslemeyi çekemediya... kağıttan okuduya
dayımı koy oraya... o bile ondan daha iyi müslümandır :yahoo:
uyuşturucu ayrı mesele... :kahkah: herkeşin var günahı
https://www.youtube.com/watch?v=aTvvAwx35bg
https://pbs.twimg.com/media/FFSgT60X...g&name=900x900
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bakın fethullah gülen... hristiyan çıktı
siz her namaz kılanı müslüman sanarsanız (22 senedir oldupu gibi ) işimiz var sizinle vallaa
Skandal feci büyük öyle böyle değil korkunç söylentiler var
Biste de sirayet edebilir yakinda
Adamlar utanmazligin Nirvana'sina ulasmışlar.
Dinler Tarihi hocası.
Suçu Kemalist sisteme atmış.
Hakaret etmeye değmez.Akp ne zaman Kemalist Sistem kurdu.
Ahlaksız
İstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı üyesi Prof. Dr. Şinasi Gündüz'ün paylaşımı tepki çekti.
Hukukçudan gıda mühendisine, öğretmenden eczacıya, yüzlerce kişi sahte akademik derece elde ettiği soruşturmanın yankıları sürerken
İstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı üyesi Prof. Dr. Şinasi Gündüz'ün paylaşımı tepki çekti.
Prof. Dr. Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Sahte diploma çetesi olayı... Hukukçu, mühendis, öğretmen, eczacı, tarihçi... Aralarında 400 sahte akademisyen, prof ve doçent... Bunların aldıkları görevler, yaptırdıkları lisansüstü çalışmalar... Düşündükçe insanın içi kararıyor... Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru."
Ben buraya hep yazıyorum Bofa üzerinden elinizdeki hisseleri satıyorlar buna uzun süre kimse inanmamıştım
Özellikle tunc kafali piyasa eskileri :drunk:
Yavaş yavaş inanacaksiniz
Yapmayacakları hile hurda hırsızlık yok neler duyacağız.neler