Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Afiyet olsun sofra.... 4. Sarışını ormanda arabaya attım imam maaşı ödüyorum. Bir daha bugünlere düşmemek için Ra'ya dua ediyorum. Yokluğu gördük güneş elbet yakında açacak....... Bos ver Ra'yi Eskisehere gidiyorduk, Selim bey sizi satti!:agla: Ismail beylen gelirsin dedim, sittir et Ismoyu irakisi yokmus dedi! :vk:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Pet şişe içinde değilse 10 numero olur bsşkanım. Alıntı: Originally Posted by reha kaya Iraki ve agir alkollu ickiler bozulmaz. Alkol orani % 30 ve altindaysa bozulabilir. Bir de kapagi aciksa esterleri ucabilir, sadece tadi bozulur, o da zor ihtimal. eyvallah cam şişede ve sağlam kapatılmış
İyi akşamlar afiyet olsun sofra[emoji481] [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Etfaiyeciligemi basladiniz, benzinlen.:he: Az daha laf edersem, valla patlayacak benden soylemesi!:kahkah: Abi o lafın uzerine kim olsa benzin bidonunu alir gelir :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Selim bey sizi satti!:agla: Ismail beylen gelirsin dedim, sittir et Ismoyu irakisi yokmus dedi! :vk: Abi kac bidon var elinizde ? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi kac bidon var elinizde ? :kahkah: Nicki Firtina emme ayakta uyuyor yeminle!:vk: Bir durtekle sunu!:seyt:
Başladım afiyet olsun..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Hamdi bey darılır valla bana....:yes: cuma namazına müteakip, yusufta mideyi doldurur angaraya gideriz, 2 gece hamdi beyin misafiri olup, pazar günü ayin sonrası dağılırız.. :kahkah: Böyle ufak tefek şeylere darılmam. :oleyo: Rahat olun. AOS