Bızım bıst le pek alakamız yok meclis gundemı ne gelse ıs degısır sabırla beklemeye devam
Printable View
Bızım bıst le pek alakamız yok meclis gundemı ne gelse ıs degısır sabırla beklemeye devam
''işkur sapasağlam duruyor , işkur dusmediği surece satmam ''diyen kesim vardı..geçen hafta da işkur dusmeleri baslayınca de bu panikcilerin hepsi satıyor sebebi bu bence. yoksa gundemde değişen bişey yok yani aklma baska bişey gelmiyor.
İsteyen ıstedıgı fıyattan satabılır
Tum birikimi tek hisseye baglayan panik olabilir satması da normal ama asıl sorulması gereken 500 den vermeye kıyamadığın hısseyı neden 150 bin asagıdan veriyorsun ne degıstı
İnşallah dediğiniz ve beklediğimiz gibi olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100 250 500 bin TL ler goruldu mecliste hedef 1 milyon cagrı ve temettu netlesırse mecliste
Bizim ıcın altin madenı diyebiliriz
Arkadaşlar,
Kurucu için konuşuyorum; panik yapmayın moralinizi bozmayın fiyatına da çok aldırış etmeyin, bu fiyatlamalar yanıltmasın kimseyi, hissenin değeri 91 den önceki ana sözleşmede yazıyor. Her an bir adım gelebilir hadi gelmedi diyelim dava dilekçemiz bile hazır rahat olun.
Kaç kere yazdım..
Ekranı kapatın..fişi çekin..
Yoksa şeytana uyarsınız..[emoji1]
Daha 2 hafta önce C.başkanı "MYK da bu işi halledin komisyon kurun..hazırlanın..bekletmeyin.." demedi mi??
Komisyonun raporunun hazır olduğunu sağır sultan duydu..
Bundan sonra tek söz kaldı..
Gerisini meclis halledecek inşaallah..
Kaldı ki 31 Mart genel kurulu var..
BANA GÖRE TARİHİ TOPLANTI..
Şimdiye kadar bu kadar kurucu hissedarı gitmemişti..
Sağolsun arkadaşlar çok sıkı hazırlandılar..
BİR ŞEY ÇIKMAYABİLİR..
ANCAK hiçbir şey olmasa da birşeyler olacaktır...[emoji1][emoji1]
SATAN SATSIN..HAYRINI GÖRSÜN..
Sonunu düşünen kahraman olamazmış..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
KENDİ SENARYOMDUR..
YAZDIKLARIM BENİ BAĞLAR..
ASLA YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be iş kurucuyada korona virüs girmiş galiba
Ölmese bari