hocam artık 90 altı çok zor.. çunku 0,90 altı bır kac gun yatay kaldı, devamında 0,90 altı malıyetlenenler tavan gıderken sattılar.. bır kac lıkıte sıkışan dısında artık burda satıcı pek kalmadı... dıye dusunuyorum..ytd
Printable View
Sn. Şaho, henüz 0.90 altı görülmez diyemem, tek bir grubun alıp götürmesi lazım ancak alışların hep seans sonunda geldiğini ve hacimin yetersiz olmasını değerlendirdiğimde piyasa katılımı gerekiyor. Ben henüz 0.94 ten sattıklarımı yerine koymak için yeterli bir ortam göremiyorum. Bugün hareketlenmesini beklediğim 2 hisseye (DOHOL, PETKM) yoğunlaşmış durumdayım görüntü o ki KLGYO benim için biraz bekleyecek..:) artarsa da buradaki güzel insanlar kazanmış olurlar. YTD
Sn. Hkm, arada can sıkıntısını gidermek için bir iki el ateş serbest esas mühimmat cephanede dursun da.. Keskin nişancılar tek tek ateş eder acemiler tek seferde şarjörü boşaltır. Siz keskin bir nişancısınız kafasını çıkartmayana kaya arkasında saklanana boş yere yaylım ateşi açmazsınız. :) Bu arada borsada bir tek KLGYO yok başka tavşanlar da var :) Onlara da sıkın ara ara :) YTD
Elbette ben de sizin değerlendirmelerinizi okumaktan mutlu olurum. Amacım KLGYO da 1.00-1.25 hareketini yakalamak onun için gün içi bir kaç kez ne olup bittiğine bakıyorum. Seans bitimine 1 saat kaldı KLGYO ancak dünkü hacminin yarısını biraz aşabildi. Yükselen piyasada düşüş beraberinde düşük hacim kötünün iyisi.. Son 20 dk yine hareketlendirebilirler şimdilik güçleri o kadar ve katılım gelmiyor. YTD
DAX koptu.. ABD vadeliler pozitif.. XU100 de 2060 aşıldı, ucuz kalmış IMKB 30 hisselerine talep gelebilir. Yan kağıtlar bu ortamda istisna bir kaç hisse hariç sıralarını beklerler. YTD.
Tahminci ağabey, senin dediğin gibi bugün pek güzel gecmedi
Maalesef öyle oldu Şaho kardeş.. Tavan olduğu gün yaktığı yeşil mum 0.88-0.95 aralığında.. yüzde 60 ı kadar düşse 0.91 e kadar sıkıntı olmaz bugün 0.91 i ısrarla korudular, koruyan da şaşırtıcı ama A1 CAPİTAL di.. tavandan sonraki 5 iş günü içinde mumun üst seviyesini aşarsa yani 0.96 kapanışlı yeşil bir mum yakarsa işler iyi gidiyor demektir. Yükselişi inşallah ben de yakalamayı planlıyorum. YTD