Bence baktığın göstergeye bağlı.
Hem ben short olmam.kaldıraçlı işleri bıraktım.
Düşünce spot alımı yapacam.
Çıkarsada çıksın almam
Printable View
Yalnız protestocular yakaladiklarini linç etmeye başlamış dehset videolar var izleyemedim bile
Diger ulkelerden hala ses yok cok ilginc en azindan protestoculara moral acisindan sizinleyiz endiseliyiz denmesi lazim
Cin rusya hadi yahuuu iran bile sus pus
Iran da bunlar olsa 3 abd ucak gemisi coktan yanasmisti
Tarihi fırsatı kacirmamalari lazim
Gezi parkındaki eylemciler hakkaten çok çağdaş ve elit kesimmiş , o dönem bir tane dükkan yağmalanmamıştı....
Abd de ya insanların %85 inin ya birikimlerinin %85 i hisse senetlerinde imis. Dolayısıyla dow a gelecek satislar3 abd halkının gelir kaybina2 neden olacağından sarı kafa mecbur matbaayı dowa dayamaya. Orada meydana gelecek kayıp turupun sonu demektir.
2 gün once bir film izledim bir sahnesinde sokakta kiliseye para toplayıp insanları dine davet eden rahibe insanlara bir sürü şey sayarken arada bırakın hisse senetlerinizin pesinde koşmayı tanrıya koşun hisse senetleriniz sizi kurtaramaz gibi bir vaaz veriyordu. İnsanların damarlarina kadar dow zekredilmis sarı kafa seçime giderken dowu elinde geldiğince tutmaya hatta yukarıya taşımaya gayret ediyor. Elindede dolar matbaası var para borsaya akıyor baska hic bir yere gitmuyor reel ekonomi ve üretim çarklarına girmiyor. İssizlik bosuna %26 lara çıkmadı
madem dolar matbaası elinde dersinki hic kimse işten adam çıkartmayacak ben para basıp size verecegim vatandaşa ddagitacagim derdi. Piyasayı rahatlatirdi.