Hayırlı Cumalar... :wave:
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Printable View
Hayırlı Cumalar... :wave:
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Hayırlı Cumalar
Ramazan hali normaldir diğer günler gibi aktif olunmuyor malum böyle idare edeceğiz.:)
sayın T/A sağolun. çalışmalarınızı dikkatle takip ediyor ve faydalanıyorum.farklı çalışmalar yaptığınız için(takas için program yapmanız gibi)bir öneride bulunmak istiyorum.grafik benzerlikleri üzerine çalışmalar yapmayı düşünürmüsünüz?sonuçta farklı sektörlerde farklı hisseleri taşıyan büyük yatırımcılar var(lokamatif yatırımcılar)yaptıkları hareketlerde benzerlikler olabilir örneğin algyo-erbosan grafik benzerlikleri,yksln-acsel grafik benzerlikleri gibi.bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle cömertçe paylaştığınız için teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
Sağolun sn. ERDEMİR... :)
Bahsettiğiniz benzerlikler benim de zaten çok eskilerden dikkatimi çeker. Yalnız burada tehlikeli de bir durum söz konusu...
Tam grafikler birbirine benziyor dersiniz alırısınız ama o sırada spekleri farklıdır veya özel bir durum olmuştur sizin hissede spek mal kaptırır ve operasyon yarım kalır. Ya da akşamına hükümet kanadından olumsuz bir haber gelir ve spek satılan malın altında kalır gibi gibi..
Genelde işe yarasa da yine de tedbiri elden bırakmamak lâzım. Benim başıma çok geldi. Hâlen de OYAKC 'de bunun sancısını çekiyorum. Orada spek malların bir kısmını bana kaptırdı galiba ve operasyon yapmaya çekindi ve yarım kaldı. Hem onun işi aksadı hem de benim...
Yine de dediğiniz gibi bir çalışma yapılabilirse faydalı olacağına eminim. Şu an için benim açımdan zaman ve sağlık sorunu ile zor ama fırsatını bulursam bir şeyler yapmaya çalışırım...
Eyvallah eksik olmayın, bugün tebessüm etmeme vesile oldunuz, Allah da sizi güldürsün... :)
Birileri beni ithamlarla suçlarken böyle bir cevap almak, yine de kıymet bilenler olduğunu görmek ne güzel...
Haksız itham ettiler ne oldu? Olan yine belki de az çok faydalanan dostlara oldu...
İnşaAllah şu an yaşadığım bazı sıkıntıları atlatırsam çok güzel projelerim var. Bir türlü kafam ayıkmıyor ki ve sağlık elvermiyor ki huzurla çalışıp, projeler üretebileyim... İnşaAllah diyelim...