aselsan ne ki aese radar sinyalizasyon mr cihazı radar optik göz milgem eloktronik yazılım sida aklıma gelen bir kaçı boşuna yatırım yapmışız aselsana yazık :)
Printable View
aselsan ne ki aese radar sinyalizasyon mr cihazı radar optik göz milgem eloktronik yazılım sida aklıma gelen bir kaçı boşuna yatırım yapmışız aselsana yazık :)
bir şeyi çok merak ediyorum baykar neden cats eloktro optik sensör sistemini aselsandan aldı bayraktar aselsandan çokkkk büyük firma kendi üretebilirdi dimi ? :) YATIRIM TEKLİFİ DEĞİLDİR...
1 tane delil ile 30 tane akıllı insanı ikna edebilirsiniz...
Ancak ...
Bir aptalı 30 tane delil ile bile ikna edemezsiniz...
Ben diyorum baykar gibi aşırı özeller yüzünden aselsan gibi bir dev engelleniyor, biriside aselsan kim orda ibrikçiler var baykar kralını yapar diyor. Ağzı olan konuşuyor işte ne yapacaksın
Biri de var herkese gerekeni söylüyor..... O kısmını atlamışsın.
Sayın Kahırlı ile yeni tanıştınız o bir öyle bir böyle yazar hepinizin devrelerini yakar ben söylemiş olayımda.
Kanada'nin uyguladigi yaptirim ve acil ihtiyac sebebiyle altyuklenici degerlendirmesinde aselsan on plana cikmis olabilir
Ancak orta vadede Baykar icin dogru olan altyuklenicilerine rekabet kosullari olusturarak kaliteyi arttirmak ve maliyeti asagi cekmektir.
Yoksa gereksinimleri karsiladiktan sonra A firmasi yapmis S firmasi yapmis cok bir onemi yok alt birlesenin.
Biriside var takmış bana ne söylesem itiraz laf sokmalar..... :)))
Kahırlı kardeş ,sen ne dediğin farkında mısın arkadaş ??? 2500 yıllık devlet geleneği olan bir milletin son senelerde yarattığı uzak ara en muazzam stratejik böyle bir değere rekabet koşulları yaratarak değerlendirme yapıyorsun.!!!!
Bu bağımsızlık mücadelesinin temel dayanağı kardeş.. Burada ticaret az kalır, bu devlet projesidir ve illaki bizlere de fazlasıyla ekmek yedirecek helalinden..
Bakma biz söyleniyoruz o tahtacılar yüzünden. Benim o denli gücüm olsa sorarım hesabını o çakallardan da o al sat (trade) aleminde.. Eminim oraya yem etmeyecek yönetim bizi. Geçen genel kurulda Başkan İsmail Demir sabredin güzel şeyler bizi bekliyor dedi...Zaman zaman kızıyoruz ama yatırımcı da illaki fazlasıyla hakkını alacak.. İnanıyoruz..