[/QUOTE]
halbuki hisse 35 liraya gidecek desek hoşunuza gedecek değil mi
gerçekleri yazınca neden rahatsız oluyorsunuz
3 yıldır bu hissede yapılanları anlatmaya devam edeceğim
sen senin gibiler rahatsız olmaya devam edebilirsiniz:party:
Printable View
menfaat sağlayan mı?:kahkah:
benim tek menfaatim var 3 yıldır bu hissede olanları anlatmak ve bu hisseye gireceklerin çok çok düşünmesini
ve böylece yeni kurbanların girmemesini sağlamak
biz batağa saplandık yeni ky lerinde aynı hataya düşmesini engellemek
tabiki herkesin beyni var düşünüp tartıp bir karar verecek
Jp 2 lira hedef verince rahatsız olmayan güruh ben 3,5 (gelirse alırım diyorum oda)hedef verince mi manipülasyon yapıyorum:kahkah:
her yere şikayetini yap elinden geleni ardına koyma derim:kahkah:
kaldı ki yalan mı söylediklerimiz
ne demişsek doğru çıkmış
3 yıldır hissenin fiyatı da ortada
siz bence banka yönetimini ve yıllardır yatırımcıyı zarara uğratan kimlerse onları şikayet edeceksin
asıl bu hissede doğruları söyleyenleri susturmak adına bir şeyler yapılıyorsa asıl siz suç işliyorsunuz
o iş bitti artık davanın düşeceği falan yok
yılan hikayesine döndü daha öncede yazdık
bir hisse bir beklentiyi binlerce kez satın almaz
dava düşse bile ben çok etkileneceğini düşünmüyorum
mesele artık dava olmaktan çıktı
yatırımcı artık bu bankaya güvenmiyor neden yatırım yapsın ki?
yıllarca dava düşsün tavan tavan gidecek algısıyla bu noktaya gelinme dimi
yıllarca bu beklenti ile kaç yatırımcı tuzağa düşürüldü
açın grafiğine bakın halen 10 yıl önceki fiyatında bir arpa boyu yol alabilmiş değil
dolar nerden nereye geldi hele hele her şeyin 5 kat arttığı bu enflasyonist ortamı katmıyorum bile
geçen burda biri vardı 17 ocak 17 ocak diye beklenti yaratıyordu ne oldu gıkı çıkmıyor
bir de vebalden bahsederler
niye onu şikayet etmediniz cimere işinize geliyor demi:yes:
çatlasanızda patlasanızda sizi rahatsız etmeye devam edeceğim:kahkah:
Ekran goruntulerini munasip bir tarafina sey yap bence.
Alo ben spk geliyorum.
3 ay omru kaldi o SPK nin acele et derim diyojen
Halkbank, SPK, BDDK, TVF, Hazine, Borsa Istanbul.... bunlarda imza atma yetkisi olan kac tane bakan, mudur, mudur yardimcisi burokrat varsa tek tek harama uzanmis ellerini kirip gozlerini oymazsan adam degilsin Kemal. Bunlarin hesabini mahsere birakir yada acirsan iki elimiz yakanda Kemal. :drunk:
TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun raporu doğrultusunda kurulan Araştırma Komisyonları'nın kararları sonucunda eski bakanlar ile Halkbank'ın eski yöneticileri hakkında da suç duyurusunda bulunulmuştu. Ancak mahkeme, Halkbank'taki yolsuzluk iddialarını zamanaşımı nedeniyle esastan inceleme olanağı bulamadı. Klasörlerin bağlarını bile çözmedi. Esasa bile girilmeden eski banka yöneticileri hakkında açılan 19 ayrı dava kapanmış oldu. İşte zamanaşımı ile kurtulan bürokratlar: Yenal Ansen, Osman Nuri Ertuğ, Ali ihsan Elgin, Hasan Özcan, Hasan Sarıaslan, Turan Kalaycıoğlu, Muazzez Ela, Hüsnü Barbaros Olcay, Şirin Bağaycı, Yücel Dirik, A. Nuri Kora, Ulvi Ay, İnciser Çeliker, Nurhan Sarıkuzu, Muzaffer Tek, İ. Tevfik Sekizinci, F. Yıldız Vidinli, Orhan Recen, Salih Şevki Doruk, Mualla Halistürk,Sümer Diyar, Melahat Kaya, Cumhur Pamuk, Cavit Kamacı, Ender Altun, Dursun Dursun, Muzaffer Emlak, Kemal Baytaş, M. Cihan Paçacı, M. Metin Tunçsu, Ünsal Taş, Sevim Aymelek, R. Ali Yılmaz, İsmail Kocaer, Mahmut Ünsal, Erşan Altay, Ayla Velioğlu, Özcan Kadakoğlu, Ali Aytekin, S. Selçuk Türkmen, Recep Şiray, İ. Bülent Özer.(Yusuf Ziya Öniş Stadı)
http://arsiv.ntv.com.tr/news/41354.asp
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Recep Önal
Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan
zamanasimiyla beraat ettikten sonra ''bize karşı yaptıkları pislikte boğulacaklardır. Yakalarını bırakmayacağız. Bizi iki yıl süründürdüler, perişan ettiler. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağız'' diye konuştu.
2 yil degil 200 yil bunlarin 7 neslini surundureceksin Kemal!