dolar bozup yabancı bono aldı yuzde 19dan yanı 5400 olsun rısksız alayım dedıler
Printable View
dolar bozup yabancı bono aldı yuzde 19dan yanı 5400 olsun rısksız alayım dedıler
Once
Guclu turkiye istikrarrrr
Sonra dolar short
Defalarca pala beni batirdi
Defalarca batmis biri olarak yaziyorum ciyaklamalari :evil:
dünya üzerinde herkes tarafından kandırılmış bir zihniyetin trolleri zavallıca sayıklıyorlar..
normal bir insan her konuda sorgular..
ama bunlarda sorgulama kültürü yok..
o yüzden kandırılırlar, aldatılırlar..
ama her durumda mutlu oluyorlar :kahkah:
ülke 500 milyar dolar borçlu..faiz %20 ..
bunu diyoruz..
normal değil mi?
ne diye laf yetiştirmeye çalışıyorsun..
gerçek değilse hayır borç bu kadar değil de..enflasyon%20 değil, %10 diye savun mesela, yanlış ve yüksek hesaplamışlar şeklinde savun...
ama düşünmeyi unutmuş biatçi tipler olayın kendisini konuşmak yerine saldırmayı ve kişiselleştirmeyi seçiyorlar, "5 sene bekle sonra yaz" diyor..
zavallılar. seviye bu.. yabancıların dincileri kolayca gütmesinin arka planında bu biatçi özellikleri var..geçen gün "vahdettin in ingiliz gemisyle kaçmasını yazdım", perişan oldular..yabancı güçlerin kuklası olmuş bir zihniyet yılalrdır kolayca yönlendiriliyor.. hocaları yönlendirdin mi milyonlarca müridi kolayca yönlendirirsin..yabancıların kolaylıkla yaptığı bir şey..
Abiler gördünüz herşeyi amaç bu sizi gaza getirip ispiyonculuk yapacaklar o yüzden akılalmaz bir şekilde konuşuyorlar lütfen gaza gelmeyin
abdulhamit döneminin en talihsiz ve despotik olaylarından birisi gammazcıların, ispiyoncuların çoğalmasıydı.. bu dönemle çok benzer..bu zavallılar ellerinden geleni ardına koymasınlar..şu resimdeki gibi her tarafta not aldıklarını sanan bir yaşam formu bunlar..
https://galeri12.uludagsozluk.com/55...z_637952_m.png