Çamaşır deterjanları en az %50 oranında artış gösterdi özellikle omo, ariel markaları
Printable View
Çamaşır deterjanları en az %50 oranında artış gösterdi özellikle omo, ariel markaları
Bazı işçi emeklileri iyi maaş aliyor.
Amcam Çankırı silah fabrikasından emekli oldu iki yıl önce 3 bin lira bağlandı suan ne kadar alıyor bilmiyorum .
Ülkede bu konuda bir standart yok.
Kimi oldukça iyi yaşlarda emekli olabildi kimi emekli olsa bile yaşa takılıyor maaş alabilmek için vs. vs.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya üreteceğiz Ya da aç kalacağız. En iyisi üretelim gari.
TZOB: Tarımda ithalat yapmak artık cesaret ister
TZOB Başkanı Bayraktar, döviz kurlarında artışla birlikte tarımda ithalat yapmanın artık cesaret isteyeceğini, bunun yerine yerli üreticiye desteğin artması gerektiğini dile getirdi. Bayraktar, kurlardaki son artışların tarıma ek faturasının yıllık 21 milyar lira olduğunu açıkladı.
https://www.dunya.com/ekonomi/tzob-t...-haberi-425988
Hocam ne zaman artış gösterdi ..daha geçen gün ariel 7 kg .33 lira idi a 101 de .40 tan düşmüş ..toz deterjan hele kampanya takip edilirse uygun fiyat bulunur ....bu arada o kuzular nasıl acaba balıkesir mi karaman mi ...Trakya olmaz o paralara sanırım ...karamansa herkes yiyemeyebilir....ben şahsen migrosun et politikasını beğenmiyorum ...orta yagli dana kuşbanı 50 liraya satıyor ..yağsız sotelik dediği eti 60 satıyor ...ben kasaptan her daim 50 ye alıyorum zaten o yagsız kuşbaşını...hemde 1 yaşında dana eti...migrostakiler genelde sığır eti oluyor tahminim....
Bu emekli mayışıynan maydanoznan ırakı içsen zor çıkar ay..