Geçen sefer müneccimler bilanço becerinizi!hşssetmişlerdi çakmıştınız şimdi müneccimler kıpırdanmaya mı başladı çaktınız teknik zekalar!!
Printable View
Geçen sefer müneccimler bilanço becerinizi!hşssetmişlerdi çakmıştınız şimdi müneccimler kıpırdanmaya mı başladı çaktınız teknik zekalar!!
Şimdi kar 21.700.000 namı düşmüş oldu.
Aynı fikirdeyim.Müneccimlerden belli olmuştu.
İyi akşamlar Sayın Uzunburun maalesef Bilgi zinciri bağlantı noktalarında biz yokuz kağıtları karan oynuyor,gelenlerin psikolojilerini ölçebilecek parametrelere hakimler,çok pis benzettiler hareket tarzlarını çözdüm ancak sat alcı değilim o tarz kazanmayı istemem bu hissede geçen yıl gelen CEO bence bu amatörlere lider oldu bu yıl geçen yılki beyin fazlalığını görmeyeceğiz!Ülkemizin güzel şirketleri ortak veya iştiraki toplamında girişim Şirketi işini yapacak benim onlara Önerim geçen sayfalarda da yaptım yatırımcı ilişkilerine zıpkın gibi,yabancı dile hakim dialoga müsait bir ekip kurmalılar,bence sermaye artırımı yapmalılar bedelsiz ve artık klasik spekülasyonu geride bırakmalılar çünkü cılkını çıkardılar ve hatta mal kaptırdılar ortaklarınında iştiraklerininde haketmediği olumsuzluklar bu şekilde ortaya çıkıyor yabancının buradaki temsilcileri bunları kaydediyor ülkemizin bu şirketleri masada Eli güçlü olsun Vertu yeni bir sayfa açsın hemen pazartesiden itibaren.Yatırım tavsiyesi algılanmasın danışman fikri alın buraya okuyanlara diyeceklerimdir.İyi hafta sonları.Saygılar.
Aynı fikirdeyim.
Daha önce yazılım şirketlerini halka arz edeceklerinde abartılı fiyatlar verdiler.
SPK da bunlara dönüp tekrardan rapor hazırlamalarını istediler.
Bunlarda aynı raporda sadece tarih değiştirip geri gönderdiler.
Tabi SPK da gereğini yaptı ve red etti.
Şimdi aynı durumu bilanço da görmekteyiz.
Değerleme raporlarında bazı soru işaretleri vardı. Denetcide sınırlı şartlı olumlu görüş bildirdi. Ve SPK açıklama istedi. Ve gerekirse bilançoyu düzelt dedi. Ama bu sefer düzelttiler. İnad etmediler.
Aksi halde halka arz yine yalan olacaktı.
Ben şu haberi bu şekilde yorumladım ve olumlu gördüm. Elbette Y.T.D.
Ulan bari bilonçada sahtekarlık yapmayın be :kahkah: spk işi uyanmasa 4milyon lira bilançodan yerleştirecektiniz :kahkah:
Bunların kendileri+kağıdı yapan spek+muhasebesi+denetçisi hepsi bozuk hepsi götürücü :kahkah:
Her yerden geçirmeye bakıyorlar :party:
bu paçavraya karşı iyi niyet beslemek tamamen enayiliktir...patron ve uşaklarının ne mal olduğu ayan beyan ortada iken....
Şimdi pazartesi seyredin gümburtüyü :kahkah: birde kafeinin halka yerlestirilmesi spkdan geri dönerseee..hiç düşünmek istemiyorum :kahkah:
BU PAÇAVRAYA KY KESINLİKLE YAKLAŞMASIN! YANARSINIZ.
Bilançoda ki düşüş pek kaale alınacak bir durum değil bence.
Asıl mesele iştiraki olduğu şirketlerin halka arzında SPK dan tekrar geri dönmesi olur.
Zaten bu düzeltmeler de SPK nın gözüne takılan durumları şirketin tekrar gözden geçirerek incelemesine ve düzeltme yapmasına neden oldu.
Halka arza daha var.
O yüzden buradan hala umutluyum ben.
Pazartesi senin söylediğin gibi eğer hisse ciddi prim kaybederse ilk doğru noktalardan yine alım yapacağım.
Elbette bu görüş beni bağlar. Asla y.t.d.