gazlayanlar fena sustu yalniz. hicbisey surekli cikamaz ve dusemez. borsada baska kural yok
Printable View
gazlayanlar fena sustu yalniz. hicbisey surekli cikamaz ve dusemez. borsada baska kural yok
Kardes dun elinde olanların 520 530 dan gönderme ihtimalini de dusun ama. uzuncuyum o ayriSM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam herkesin tarzı kendine. İnsanlar başarılı işlemleri anlatarak övünür ama öyle ukalalık yapmam. Dün 480 bandından sattığım ana hisseler, bugün 520 lerden bir kısım verdiğim kar hisselerin çoğunu 445 li seviyeden yerine koydum. Çünkü 100 de 8 e yakın eksiden alıyoruz. Herkesin taktiği olmalı. Hayırlısı olsun
Kesinlikle YTD.
Nereden satılacağı bazen açıkça gorunur ama sırf "maliyet " yerinde yazan rakamlar değişmesin,bozulmasın diye oynamamSM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse bundan sonrasına bakalım ,spek dökmek için yapmış olabilirmi bu boşaltmayı,işlem hacminin hala düşük kalması bunu gösterirmi?
Çok güzel seviyeden verdim geri almak için izliyorum jantsız kalınca insan tuhaf hissediyor azda olsa bugün birazını geri alırım
Alan satsn kim islem hacmi cok dusuk simdilik