Printable View
Alıntı: Originally Posted by carkos Afiyet olsun sofra[emoji4] Meydanda bir benlen Hamdi bey var, olsa olsa afiyet olsun ''MASA'' olur! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Meydanda bir benlen Hamdi bey var, olsa olsa afiyet olsun ''MASA'' olur! :yes: Herkes maç seyretmekte https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...479b73ce55.jpg
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yerinde dururuyordu, İnegöl! :yes: Köfteci Orhanın selamı var, Mustafa bey bizi eyice ihmal etti, illa gelsin deyor! :oleyo: Gideriz inşallah bir gün hep beraber :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Gideriz inşallah bir gün hep beraber :yes: Bunnar köfteden ne annar, anca LAK LAK ederler! :vk: Böyyük şehirde oturan birinin önüne, kızartılmış silikon koyun et deye yerler! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bunnar köfteden ne annar, anca LAK LAK ederler! :vk: Böyyük şehirde oturan birinin önüne, kızartılmış silikon koyun et deye yerler! :yes: Bu yüzden etleri sen getiriyorsun ya...:yes:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Bunu mutlaka izleyeceğim C nokta ağabey. Ama şimdi değil, uzunmuş, vaktim yok maalesef. izledim bitti, güzelmiş...
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bu yüzden etleri sen getiriyorsun ya...:yes: Siz onu İsmayil beye annatın, etleri bir gün evvela zeytinyağına yatıracakmışız! :vk: Bak bak tavsiye veriyor, ulen sertleşmiş market etimi yumuşatıyoruz burada! :seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Siz onu İsmayil beye annatın, etleri bir gün evvela zeytinyağına yatıracakmışız! :vk: Bak bak tavsiye veriyor, ulen sertleşmiş market etimi yumuşatıyoruz burada! :seyt: davşanlının etlerini zeytinyağına yatırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. davşanlı düz ovadır, hayvanlar kas yapmaz kas yapmayan hayvanın eti sert olmaz. karadenizin etleri serttir. dağ bayır dolaşmak zorunda olan hayvanlar devamlı kas yaparlar.