Sn.1BRAH1M,Sizce Rekabet kurulu kararı ne zaman gelebilir.
Printable View
Sn.1BRAH1M,Sizce Rekabet kurulu kararı ne zaman gelebilir.
iyi de neden 7 milyon gibi komik bir lot 5.1 tl den işlem görüyor. hiç mi akıllı zengin yookkkk
Bu ayın sonuna kadar bu iş bitmiş olur muhtemelen.
Birde şöyle bir konu var:
Zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğünün doğumuna yol açan pay iktisaplarında ödenen bedelin doğrudan içinde değerlendirilebilecek olan yan edimler veya pay devir tarihinden sonra bazı şartların tahakkuku halinde ödenecek prim ve benzeri hususlar pay alım teklifi fiyatının hesaplanmasında dikkate alınır.
Temettüyü dağıtmazlar ise çağrı fiyatına ekleme ihtimalleride olabilir ama emin değilim.
Zamanında AFM hissesi aldım. O zaman satışa konu olmuştu, Esas Holding alacaktı tamamını ve rekabet kurumu kararını bekliyordum. Maliyetim ; 14 civarıydı. Neyse her şey uzadı da uzadı. Karar bir türlü çıkmadı vs. en sonunda karar çıktı olumlu yönde. Esas holding aldı kar yapmaya başladı cinemaximum oldu hepsi. Ama bu hisseye yansımadı tam 3 yıl dostlar tam 3 yıl bekledim. 8 tl ye düştüğü oldu.
Bu 3 yılın sonunda Esas(ali) karı yatırımcıyla paylaşmamak için borsadan çıkmaya karar verdi. Hisselerin değeri işte o zaman ödedikleri dolar kuruna göre hesaplandı 15 tl civarı bişeydi.
İnanın payların otomatik piyasadan alınacağı (yani siz hiçbir şey yapmıyorsunuz ) günün önceki günü hisse fiyatı 14.90 dı. Bir gün sonra 15.10 dan hesabımıza yattı. Bunu ben yaşadım. Yani 1 gün önce 14.90 dan piyasadan alınabilen pay 1 gün sonra 15.10 dan satılabiliyordu ama kimse almadı.
Bizim yatırımcımız çok enteresan piyasamız daha da enteresan o yüzden o günden sonra hiçbir şeye şaşıramıyorum.
Güvenli liman bu olsa gerek...Taşşş taşşşş...
Ülke ve ky için kötü olsada doların artması bizim hisse açısından çağrı fiyatını yükseltiyor