adamların elinde kaldıysa 45 gayrimenkul var ...satsın ya da devretsin borç karşılığında...
Printable View
adamların elinde kaldıysa 45 gayrimenkul var ...satsın ya da devretsin borç karşılığında...
Bu yapılan hareketlerin bir nedeni olduğu kesindi. SPK dingilleri olayı kendileri çözmeyip yatırımcıya siz dava açın diyerek işin içinden sıyrılıyor. Akıl vereceğine işini yapıp buna izin vermeseydin ya..
27Sindeki gk iptal edip yeni gündem mad/ maddeleri ile gk yapar bu arada hisse toplar inşallah
Arkadaşlar bu açıklanan konunun bizim için pozitif mi negatif mi olduğunu şuan çok net ayırt edemiyorum. Kötü gibi gözüken bazı durumların iyi olabildiğini çok gördüm. Bu belki bizim lehimize bir takın sonuçları doğurabilir. Ortada bir suç var ve bunu yapan suçlular var. Bu suçlular halen yönetim de yer alan kişiler. Belki bu pisliği temizlemek için bir yol bulmuşlardı..Başlarına bu durumdan yasal olarak ne geleceğini biz bilmiyoruz. Onlar mutlaka biliyorlardır..
Yapacağı en akıllıca şey hisseyi tekrar 4'lü rakamlara taşıyıp herkesin yoluna gitmesini sağlaması olur. Onlar için en ucuzu bu olur. En fazla 5-6 milyona mal olur. Böylece dav açılmaz. Kendisi de yırtar.
Bazıları intikam için ellerini ovuşturmaya başlamış olabilir.
13Mil sermayeli şirketten 4katı para götürmüşler ve gk yatırımcıya anlat diyor spk bide markanı yeniden değerlendir artış olacaktır vede hisseye pozitif yansır diye düşünüyorum