Aynen dostum;aksi durumda kaçınılmaz olarak teknik iflastan,fiili iflasa doğru sürükleniriz.
18.378 lotla 0,36'da dengede,bekleyen satış 25.479 lot.
burada önemli nokta faaliyet raporu, olumlu bir şey olmadan yazılmaz bu veriler, ben olumlu taraftayım hala görelim neler olacakk
Köklü bir aile şirketin iflas edip yeni bir şirket ile borsaya kote olmaları çok zor kara leke olarak kalır en kötü bu sebepten siyasî nüfusu kullanarak bu sıkıntılardan kurtulacak diye ümit ediyorum. Allah'tan hissenin % 65 i kendilerinde yoksa hiç güvenmezdim.
ziraatte çok rehinleri var diye duyduydum.yapılandırma öncesi arsa arazi şahıs kefaleti teminat falan koymuşlar.şirket üstünden değil bizzat kendi varlıkları üstünden.akpaz biterse o teminat ipoteklerde gider.enayimi bu adamlar tabiki değiller.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilgi doğru ise seve seve şirketi düzeltecekler hisse fiyatlarına yansıyacak.
Zaten gercektenbatik olsa tamamen bunu bilen zararın neresinden dönersek kâr mantığı ile satardı fiyatlarda en kötü 30 görmüştü daha da aşağı inerdi... 16 gün sonra bu saatlerde ömrümüz olursa çok farklı şeyleri konuşuyor olacağız inşallah...
Okul-nurettin-muglali başka varmiydi ? Simdi sırada kim var ?
Genel kurula kalmış 16 gün hangi karar ÇIKARSA çıksın bu durağanlık yerini beklenti yerini gerçekler satın almaya başlayacak satmadigimiz sürece zararda değiliz kaybolan zaman. En nihayetinde tercihte bulunduk kar gibi zararda bu işin bir parçası burada mühim olan sabır ve yürekten inanıyorumki buna sıra geldiğinde bizler keyifle yeni seansları beklerken aramıza katılan veya katılmak isteyen arkadaşlar olacak onların sorularına cevap veriyor olacağız. Haftaya artık hissenin güçlü bir şekilde 40 üstüne atıp orada kalıcı olma zamanı diyorum. Biz eski kemik tayfadan lot alamayacağını anlayan anladı bizim kadar kendiside zaman kaybetmiş olur. Millet uyanmadan yavaştan yönünü belirtsin artık...