Ben Nuh toplamaya geçtim artık 300 300 subat ve Mart ayı Nuh'un ayı olacak insaallah ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben Nuh toplamaya geçtim artık 300 300 subat ve Mart ayı Nuh'un ayı olacak insaallah ytd...
Valla yarısını verdim cimsaya geçtim cimsa nuhun fiyatını yakalar geçerse nuhta maliyeti iyice düşürmüş olacağım bakalım benimkisi his ve zaman benimi haklı çıkaracak yoksa malımızın yarısını mı kaptırmış olacağım göreceğiz.. umduğum olursa güzel bir maliyet yapmış olacam....gidersede elimde hatırı sayılı malım var gitmezsede cimsanın bunun yanına geldiğinde birinin malını ben alır geçerim.. riske girdik bakalım inşallah ben yanılırımda kağıt haketdiği yere benim yarı mallarla gider 😃
İnşaallah kazanırsıniz ben çeşitlilik açısından topluyorum ytd...
Hadi az kaldı zaman beni haklı çıkaracak ne yazıkki nuhum az daha bekle çıkmadan bekle düşebilirsin ama çıkma şu cimsalar 11.50 ye gelene kadar lütfen yerinde say 😂
Nuhum tepreşme oynaşma kal yerinde işbank akbank ziraat yen oynayan baskılayan sipek lütfen kıpraştırma kagıdı 11.50 altında gezinmeye devam et
dünkü hareketler sanki taban oluşumundan dönüş sinyali gibi görünüyor buradan dönüş başlayabilir.
11.85 üstüne atacak bir babayiğit yok mu yav şu ortamda :)