https://i.hizliresim.com/yGLgNy.jpg
Printable View
o ekipbin ilk hedefi 2.16 ...aşağısı tekniği bozar
Vaktiyle kabaca 13 milyon adedi (bugün için 36.3 milyon adet) 74 milyon tl karşılığı aldılar. Yani Mısırlılar şirketin yüzde 20.18'i için 52 milyon dolar verdiler.. .. yönetim de tam da aynı meblağı (52 milyon dolar) şirketin %9.1'i için verdi. :) aradaki fark..
Küçük yatırımcıya bu kadar düşman olmalarının sebebi bu olsa gerek. ben yine girdim batı grubuna. 2 beklentim var.. 1. sökenin satılması.. 2.si sökenin satılmaması.. benim için 2. beklenti daha anlamlı :)
O zaman ben seni bir kez daha daha net uyarayım.Bu topic eski topiğe benzemez.Sonra söylemedi deme.Esas küçük yatırımcı düşmanı burada küçük yatırımcı dostuyum diye geçinenler.Sende kendine dikkat et.Biraz aklı olan ortada olmaz.Biraz aklı olan kinini bir tarafa bırakır durumlara öyle odaklanır.
31 yildir hisse senedi piyasasina yatirim yaparim.Sayisiz hisse senedi alip satmisligim vardir.Yine sayisiz hisse topiklerinde bulunmusumdur.3 yildirda bu hisseyle ilgileniyorum.Bu yasima kadar hic bir topikte yatirimcilarin kendi hissesini bu denli kotuleyip,potansiyel yatirimcilari kacirmaya yonelik yorumlarda bulunup onlari hisseden sogutmaya yonelik yazi ve yorumlarin oldugu bir hisse topigi gormedim.Yatirimcilarin ilgisini sogutacak her turlu abartili,en kotu senaryolar hep bu hissede.Tabiiki bu yaklasimin hisse fiyati uzerinde illaki etkisi olacaktir.Yonetim zaten basiretsiz.Bunda hemfikiriz.Bindigimiz dali kesmeye calismaktan uzak duralim.Birazda oyle deneyelim diyorum.Goreceksiniz bu gunden yarina olmasa bile,zaman icinde kismende olsa olumlu yansimasi olacaktir.y.t.d