Ben de hiç anlamadım babacığım bütün hepsini sattım bakalım ne olacak inşallah sizinde gönlünüzce olur ben sattığım için önü açılır artık benim sattığım kağıtlar mutlak gider her şey gönlünüzce olsun....
😥
Printable View
En tehlikelisi kağıtla duygusal bağ kurmaktır. Bu çok tehlikeli bir durumdur. En güzel karar ise karasızlıktan iyidir. Şu an kağıtta olanlar için realize edilmediği sürece kar zarar hesabı olmaz.
Hedefine, yatırım stratejine uygun seviyeyi yakalamış olmanı diliyorum. Nasılsa buralarda dönüp duruyoruz benim EREGL'de de sıkı pozisyonum var. Bir iki kağıt daha var ama henüz olgunlaşmadı...
Endeks herhalde düşe kalka 130 bine gidecek çünkü faizler düştü, jeopolitik riskler azalıyor. ABD-Çin ticaret konuları yakın zamanda çözüme kavuşursa risk iştahı giderek artacak.
Tire için de umarım bundan sonrası iyi olur. Hafta sonu daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız. Bu iki gün extra oldu...
Sağlıcakla, güzel insan :) :) :)
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Tarihinde ilk defa bukadar düşmeden gitti 10 senede bu 2. Tavan birde tavandan döndü....eğer tahtacıyla reklamcılarla beraber anlaşma yoksa mutlak döner çok kye mallandı...hala reklamı oluyor...belkide mondiden izin alındı götürmek için bakalım 1 kaç güne belli olur 3 4 5 gidersede yıllardır beklediğim için üzülürüm 😥...yoksa sorun değil bu ortamda mal satmak yürek ister......🤔
sanada sağlıcakla babacığım Hoşçakal☺
Arkadaşım bu seferki çok farklı keşke dönse de alsam bu fiyatlar artık bulunmaz bence hayal seninki.... Sadece reklamcılar nereden çakacak ona göre bir fiyatlama olacak olabilir ama bu seferki çok farklı arkadaşın dediği gibi fiyatlamalar yüksek olabilir....herşey olur ama 2.20 asla 😉
2.74 yeni destek .direnç 3.36 y.t.d.
Tavanda 3 milyondan fazla alıcılı olduğu için açılış yüksek açacak muhakkak ama nereden döner bilmiyorum...tahmini 3.08 geçerse 3,13 geçebilirse 3,27 olur bakalım oyunu nerede bozacaklar aşağı ivme nereye gelecek..., At koşar baht kazanır derler...bahtımızda varsa her şey olur...😉