3 dolar aşağı [emoji116] veren akıl fikir versin dolapa at akarı yok kokarı yok 1 lot 3 dolar
Dursun dolapta temettü sunu saymıyorum bile ytd [emoji2]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3 dolar aşağı [emoji116] veren akıl fikir versin dolapa at akarı yok kokarı yok 1 lot 3 dolar
Dursun dolapta temettü sunu saymıyorum bile ytd [emoji2]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkta mal yok. Tahtacı mal istiyorsa kesenin ağzını açacak. Ben satarmiyim,tek lot vermem. Bende satılık mal yok. Ben neden tuttugumu biliyorum. Malın eder fiyatı belli. 4 yıl daha buralardayım. İyi bir temettü hissesi olursa zaten kimse yıkamaz.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Markette ürün fiyatlarını gören insan, bu nominal fiyattan zor mal verir. Herşey almış başını gitmez. Otel gelirleri bile artık yüzde 50 fazla olacak. Yeni otelden de kar gelecek. Arsa stoku ilerde patlama yaparsa çok şeyler olur. Yıl sonu bilançosu 700 milyon ile 1 milyar arasında bir şeyler gelebilir. Daha ne olsun.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Algyo da portföy boşalttım, f / k si sıfır in altında olan başka bir hisseye geçtim. Benden mal kaptilar yani :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw ne desem boş iyi haber zirvede gelir beklenti bitti yaparlar market fiyatları konusunda haklısın işte sorun bu zaten geçende yazdım ne borsaya ne endekse ne reel piyasaya ayak uydurmuyor USD grafiğine bı bakın USD grafiginde herkes zararda USD olarak karda olan varsa bunu konuşalım tartışalım eleştirim budur USD si olan senette USD bazında zarar yazmak düşündürmuyormu sizi
Dolar 5.40
ALGYO 6.30 bölünmüş fiyatı maliyetim al satlar olmadan.YTD.
Şirket sahipleri düşünmüyorsa benide sarmaz.
Tek hisse ile uğraşma.
Al sat yapanda yapmayanda kendine.
Niye bu israr hissede kötüleme durumu.
Hisse kötü değil tuzukurular gibi.
Dolar bazlıda diplerde. YTD.
Eninde sonunda endeks dahil dolar bazlı atak yapacak.
Tahtada spekülatör yok
ALGYO her zaman Doları Miker.
Dolar yatırım aracı değildir.
Kötü siyasiler yüzünden tek TÜRKİYE'de geçerli olmak üzere servet korumasıdır.
YTD.
Önüne arkasına bakmadan borç alıp yatırım yapan bir gyo var, şu an pandemiyle birlikte zarar yazıyor, haliyle temettü veremiyor. Bu şirket pandemide iki gayrimenkul aldı, temettü dağıttı. Sağlamcı bir şirket. Neden kasasındaki parayı dağıtmıyor sorusuna bu dönem bir cevap oldu muhakkak. Neticede bunu tercih etmeyecek olan kişiler de var. Bu şirket aşırı sağlamcı ve hiç bir dönem kasasında çok kuvvetli bir nakit olmadan hareket etmeyecek görüntüsü veriyor.