Buda kendime notlarım paylaşayım belki görmek isteyen vardır.
Ek 26946
Printable View
Buda kendime notlarım paylaşayım belki görmek isteyen vardır.
Ek 26946
Terör konusu tartışmalı bir konu.
1- Tekrarlanan ibb seçimlerine 2 gün kala mektubu okutulan abdullah öcalan teröristtir. Bu tartışmasız bir gerçek.
2- Bir yerel seçim için bebek katili bu teröristle mektup işbirliği yapanlar terörist mi? Bilemiyorum.
3- Apo için "heykelini dikeceğiz" diyen demirtaş terörist mi? Bilemiyorum
4- Pkk ve apoya sempati duyan hdp milletvekilleri terörist mi? Bilemiyorum.
5- Çözüm sürecinde apoyu ve pkkya güzellemeler yağdıran iktidar mensupları ve gazeteciler terörist mi? Bilemiyorum.
Yukarıda yazdığım 5 güruh içinde terörist olduğu net olan 1 numaradaki öcalandır.
Çünkü eline silah alarak 13 bin şehidimin katili olacak teröristleri eğitmiştir. Bizati saldırılara katılmıştır.
Ancak diğer 4 güruh, fikir örgürlüğü çerçevesinde diledikleri gibi davranabilir. Bu onları terörist yapmaz.
Zaten AİHM'nin dediği de bu; "düşünceleri yargılamayın"
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
elinize sağlık s.acar çok güzel bir çalısma olmus sayenizde bizde daha anlamlı görebiliyoruz Allah emeklerinizin karşılığını versinn..SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senle siyasi polemiğe girerek forumun ana konusuna gölge düşürmek istemiyorum lakin şunu da demekten kendimi alamıyorum senin tabirinle Abdullah Öcalan terörist lakin onun heykelini dikeceğiz diyen ve destekleyenler terörist değil, bu nasıl bir çıkarımdır ya paragrafı okuyup ama anlamamak seninki yardımcı fikirleri bulamamak seninki, ele başınının destekçileri yani eline Yasin Börü ve birçok insanımızın kanı bulaşan DEMİRTAŞ da bir o kadar teröristtir.Ele başının öldürdükleri şehit de diğerleri şehit değil mi ?Hendek operasyonlarına açık bir şekilde destek veren HDP de bir o kadar terörist destekçisidir.Senin çıkarımın teröristi masum göstermektir.
Forum sakinleri kusura bakmasın formun dışına çıkmak istemezdim ama ben buna cevap yazmazsam da şehitlerimize ayıp olurdu kanaatideyim.
AİHM beni ilgilendirmez ben TERÖRİSTİN düşüncesini yargılarım.
Forumda konu dışı yazılar yazılacaksa özellikle de şehitlerimizi incitecek yazılar yazılacaksa ben daha forumda yazmam arkadaşlar çünkü böyle kişilerle polemiğe girmek bile istemiyorum.
ülkerde düşem kırılımı gerçekleşti.