:he:
takılın bana paçalın kralını yaptırayım.
ama paranız biterse karışmam :kahkah:
para bittimi poka sarıyo sonra
paran bitmezse hayatta zarar etmek yok. :kahkah:
sabahtan beri hisse tarafında olanlar.
https://i.hizliresim.com/f9fm2kq.jpg
Printable View
:he:
takılın bana paçalın kralını yaptırayım.
ama paranız biterse karışmam :kahkah:
para bittimi poka sarıyo sonra
paran bitmezse hayatta zarar etmek yok. :kahkah:
sabahtan beri hisse tarafında olanlar.
https://i.hizliresim.com/f9fm2kq.jpg
Recep Tayyip Erdoğan :
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye ye yönelik Tahran da gerçekleştirilen kalleş suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.
Bu suikast; Filistin Davasını, Gazze nin şanlı direnişini ve Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesini akamete uğratmaya, Filistinlilerin moralini bozmaya, onları sindirmeye yönelik bir alçaklıktır.
Daha önce Şeyh Ahmed Yasin’e, Abdülaziz El Rantisi ye ve daha pek çok Gazzeli siyasi isme yapılan menfur saldırıların amacı ne ise, İsmail Heniye kardeşime yönelik düzenlenen suikastın amacı da odur; ancak siyonist barbarlık bugüne kadar olduğu gibi emellerine yine ulaşamayacaktır.
İslam dünyasının daha güçlü duruşu ve insanlığın ittifakıyla inşallah Gazze deki zulüm ve soykırım başta olmak üzere İsrail in coğrafyamızda estirdiği terör mutlaka son bulacak, bölgemiz ve dünyamız huzura kavuşacaktır.
Bunun için Türkiye olarak bütün yolları denemeye, bütün kapıları zorlamaya ve Filistinli kardeşlerimizi tüm imkanlarımızla, tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz. 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan, özgür, egemen ve bağımsız Filistin Devleti’nin tesisi için çalışmayı sürdüreceğiz.
Menfur saldırı sonucu şehit olan kardeşim İsmail Heniye ye Allah tan rahmet; ailesine sabır, Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimiz ile İslam alemine başsağlığı diliyorum.
bak kardeşim samimi yazıyorum...
her şeyi islama göre dine göre yorumluyorsunuz.. bu bir hata. bu bir morfin..
sizin oynadığnız santranç tahtası kaç boyutlu bilmiyorum...
savaş bir stratejidir !!! güçtür... bilimdir.. teknolojidir..
iman gücüyle.. islam için demiyorum hangi dinse.. yerdeki tozu kaldıramazsın !!
ha bu zamana kadar ne yazmışım ne olmuş.. sebepler sonuçlar.. haklı çıkmışım.
ki ben
savaş stratejisi hakkında zerre bilgim yok :))
durum yeterince açık mı ?
açık..
hala tek pencereden bakıyorsunuz ve algı yapıyorsnuz işiniz bu.. misyonerlik.
bırakın şu morfinli tutumu... yok beyin sağlığınız içn diyom.
:drunk::drunk:
SURİYELİLERE,siz savaştan kaçtınız,dedik..Hakaret ediyoruz ve küçük görüyoruz.(gerçi durum böyle değil..bir savaş yok..REJİM KENDİ HALKINI KATLETMESİ VAR)
Madem öyle GAZZENİN çocukları ve %90 tüm ailesi öldürülmüş mücahitlerden oluşan HAMASA,alkış tutmalıydık..
evet milli mücadele veriyorlar vede hiç bir devletin bulaşmak istemediği ABD-İSRAİL 2 lisine karşı..ölüm %99 iken..
Ama mesele başka...
Din işleri ile devlet işlerini birbirine karıştırmamak lazım gelir. Alimler böyle söyler.
ya o kadar ergen tartışması ki din üzerinden savaş naraları atmak.
cidden
sen şimdi burada islam diyon.. geber israil diyon.
yahudide kendi dini için yapıyor bunu ve katlediyor ..
baba bu iş böyle olmaz..
ikinizin ne farkı kalıyor ozaman :)
medeniyeti hayvanlar kurmadı kurmayacakta.. insanlar kuracak kurdu ve geliştiriyor.
insan gözü ile bak.
geriye güçlü olan kazanır kalıyor... imanı güçlü olan değil
gayet basit dayu..
:drunk:
iyidir iyi Allah herkese iyilik versin.
geçen vade otobüsü aldık.
bu vade palanene komple içinide döşesin , su depolarınıda halletsin, bana ek masraf bırakmasın.
benim vade bitimine 1 ay daha var.
bu vade sonu pay vadeliler için endex için olanlar çift ayların son günü. :wink: