Cümleten günaydın .. başlık ölmek üzere boğalarda öyle .. kasımın ilk dakikaları hızlı başladı .. :)
Bu başlığı şu anda 64 kişi okumaktadır. (9 üye ve 55 ziyaretçi)
SEL, berkimcans, beta_, Ceomhs, çıtak, el turco, lunatic, mavsar, mimar74
Printable View
Cümleten günaydın .. başlık ölmek üzere boğalarda öyle .. kasımın ilk dakikaları hızlı başladı .. :)
Bu başlığı şu anda 64 kişi okumaktadır. (9 üye ve 55 ziyaretçi)
SEL, berkimcans, beta_, Ceomhs, çıtak, el turco, lunatic, mavsar, mimar74
23 DERECE
@yirmiucderece
·
26sn
50 liralık alanlar burada mı?
LPG fiyatlarına bu geceden itibaren 71 kuruş zam bekleniyor.
Zam ile birlikte LPG 25 lirayı aşacak.
petrol işinede el attık...70 dolara gelince al stratejisini uygulucam...
https://i.hizliresim.com/qvqasx9.png
badem bofası ve V.F müdahalesiyle devam ediyor .
eregl 15dk.. kısa vade...çelikler bakalım ne yapacak.. krdmde fena değil hatta uzun vade grafik daha güzel gibi geldi bana .. paylaşmıştım.. ytd. bol şans herkese..
https://i.hizliresim.com/x6vdjme.jpg
Merak, kediyi öldürür...
Eşşek 20 yüzme çeşidi bilir ama suda BOĞULAN tek hayvan eşşektir...:).Çünkü yarım yamalak bilir.1 tanesini tam bilse hayatı kurtulacak....
Ekonomide her varlıkta olmak zorunda değiliz..EN İYİ BİLDİĞİMİZ 2 YÜZME ÇEŞİDİ BİZİ KURTARIR..
Demem o ki Bear bull üzerinden dün VİOBculara sallayanlar var.Battık deyince inanıyorsunuz da..şu zamandan sonra VİOBda en fazla kazananlardan birisi olmuş olabilirim,dediğinde neden inanmıyorsunuz?
VİOBCU-hisseci; kazanan haklıdır.BEAR-BULL,bilgisi tecrübesi taktire şayan..
Ama şu var ki sanırım opsiyonlardan dolayı 2018 Ağustosta batmıştı..ve günlerce burada bu abimize üzüntümüzü ifade etmiştik.Olay hatırladığım kadarıyla 3-5 günde ve kotasyon verilmeyişiydi...
Şimdi geçmişte böyle bir olay varken,VİOBCU-HİSSECİNİN her şeye bulaşmaması anlamlı bile olur..
altın rezervim onla bişey yapmıyorum...
2023 kasımda tüm birikimim dolarları altına döndüm o kadar...
viopta pişince diğer platformlar daha masum geliyor...
viop adana kiremithane gibi her türlü kolpacılıga karşı yetişmiş oluyorsun... :)
ondan sonra petrol gümüş bilimum enstrumanlar kolay geliyor...
viopta para kazanmak adanada cepcilik yapmak gibi...
cepcilik yapayım derken donunu alırlar...