Var bir durumlar.. İnşallah olumlu yansır bu durum..
Printable View
Var bir durumlar.. İnşallah olumlu yansır bu durum..
yaa değerlendirse ne olur elektropak kaç trilyon öz sermaye yedi artı birde 45 milyon yedi ...kaç yıldır kapatıldı bina yok makinalar ne halde bilen yok denetleme kuruluşu bile sakıncasında yazdı...lanet olsun ben umutlu değilim sonunda dükkan kapatılabilir ...
Arkadaşlar, yeni haberin hakkımızda hayırlı olmasını dilemekten başka çaremiz yok...Belki bilenler vardır dmish eski ismiyle idaşın patronuna spk şirketi5 milyon TL zarara uğrattığını belirtip, ky lara dava açabileceklerini söylemişti...şu ana kadar hiç bir şey olmadı...hisse senedi yükselmedi....
SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen iyi kilitlemiş olacak zamanında buraya ben şahsen kaç defa yazdım bimere şikayet ettim ...spk ya yazdım ...soktuğu..un spk çalışanları yüksek maaş alacağınıza şu hisse neti takip eden dirayetli üç beş eleman koysan sorunu 3 yıl önce görürdün...gerçi içindeki fetöcüler aldı parayı verdi onayı...şimdi sen dersin seni dava etsek onaylayanlar şutlandı kurumdan hapisteler kaçaklar ...falanfilan sıyırmak için ahhhhhh biz bile küçük yatırımcı olarak kaç defa yazdık bu işlemin sakatlığını...ahha ahhh
Şu anelt hissesine de şaşırıyorum. Yarın toplantıları var.ben bir ay önce52 kuruştan aldım. Bu haberleri okuyunca,kısa vadede esenin zararının bir kısmını telafi ederim diye.yükselmeyi bırak,daha geri geldi..ee herkes haklı başımızda bu spk varken.neye guveneceğimizi şaşırdık...
SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
M.Ö elindeki kozu kullanmadı. Hadi biz yandık o elindeki lot ile bizden çok daha fazla yanacak.
Ya sonuçta devrin iptali yok, sadece dava açma hakkı tanınmış
bir de suç duyurusu. Suç duyurusundan birşey çıkmaz. Devir de iptal olmaz. Cenk aynen devam eder gibime geliyor. Bence onun tek korkacağı şey zarara uğrayanların açacağı davalar olur. Sonuçta Elektro bize girdi mi girdi. Dönüşü yok artık.