ben bari biraz tavandan vereyim :) alan olursa helal olsun
Printable View
ben bari biraz tavandan vereyim :) alan olursa helal olsun
Deniz Yatırım
sadece 13:55 seansından tam tamına 1422 TL den 200 adet aldı..
Sayın nana,
Düşünce ve hislerimize tercüman olmuşsunuz, tarihe de kaydettik gerçekten. Yazıklar olsun diyor ve kınıyoruz bu kararından dolayı yetkili kurumu. Yatırım yapıp yıllardır bekleyen yatırımcıların hakkı böyle mi korunuyor memlekette? Umarız ki bu hatadan daha erken dönülür, nasıl bir durumdur ki bu bütün yatırımcıları cezalandır ve hapset. Yazık...
Tüm ortaklara, bilgi paylaşan dostlara selamlar, saygılar.
Tabandan alım olacak ki taban eriyecek sonra kademe kademe yukarıya çıkacak tavan olursa tavandaki alış hacmi büyüklüğü ile satışta tavan fiyatının erimemesi gerekiyor.
Ayrıca çok düşük lot ve hacim karşılığı ile taban oluyor.
Tabandan Ky sat dese satamaz ama Spek satıyor ve alıyor. tabandan işlem olsun ki taban olsun. Tabandan da yeni yatırımcı gelmiyor bunun nedeni ise SaPıK kurul tek fiyat sistem Yönetimi.
SPK yı arayın spekülatif hareketlerle hisse değeri artıyor veya azalıyor deseniz diyecekleri biz spekülatif hareketleri destekliyoruz diyecekler. Bu durumda şu soru akla geliyor. Spekülatif haberler hareketler ile kent yükseldi o zaman neden ceza uyguladın denmeli.
Manipülasyonla karıştırmayın...
Açın Telefonu sorun SaPıK kurula ....
Sizi Kent Gıda ile ilgilenen yetkiliye bağlıyorlar.
Borsa şu an 1.93 artıda konya ege karton tavan kapamak üzere baz ihtimal olsada bu akşam artıya dönebiliriz akabinde bülten açıklaması bu akşam olabilir es kaza bülten yayınlanmaz ise salı günü kesinlikle açıklanır hayırlısı ile
Gökays bey evet orda her çeşit uçan kaçan mevcut haklısınız ama sizin dediğiniz bizim de beklediğimiz rüçhan serüveni kısmet diyelim. İyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim tüm hissedarlara
Burası kent forumu herkesten özür dileyerek bir örneklem yazmak istedim. Güncel rüçhan tahtası atlasr var bugün 0,50 ila 0,94 arası haraket etti 0,85 kapattı. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller.