Şişman kadın yeterince şişmanladı mı sizce sayın entrika? Öngörünüzü merak ediyoruz.
Printable View
hedefim gerçekleşti. hoşçakalın...y.t.d.
Bende 3.14 ortalama ile vedalastim, kalan hissedarlara bol kazançlar dilerim.
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişman kadın sahneye hazırlanıyor daha işi bitmedi hazırlıkta....😉
Seans sonuna -12 bekliyorum bakalım ne yapacaklar...borsada herşey olur....umarım herkesin gönlünce olması dileklerimle....
Asla ytd....!!!!
3,37 3,38 satış için bulunmayacak fiyatlar tabii ki şimdilik umarım kimse pişman olmaz satmadım diye...😉
Kesinlikle kimseye sattında demiyorum alında demiyorum....!!!!
texas dostum demek senide sırtında attı bu kısrak halbukibiz bunun hertürlü çilesini çekmiştik sefa zamanı yaklaşmıştı tire o kadar toplu ki eğer şişman kadın sahneye çıkarsa tire yi çift rakamlarda görmek o kadar zor değildir bunun aynısı 3 lerdeyken durdo demiştim hiçkimse inanmadı ve hedefim 20 demiştim ben 10 larda indim şimdi kendileri 14 civarında
Dostum aynen öyle de çok yıprattı geri gelecek derken ters köşe oldum...düşerse alırım bu saatten sonra da üzülsek de bir şeye yaramaz ama seans sonu kapanışta düşme Yapabilir yukardan mallanan çok küçük yatırımcı doldu umarım kimse mahcup kalmaz sevindim sen de uzun zamandır buralardasın inşallah senin de gönlüne göre olur akrep kardeş....çok sevindim sen de uzun zamandır buralardasın inşallah senin de gönlüne göre olur akrep kardeşim
😉