Dun kazandini bugun verecekmi napacak
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dun kazandini bugun verecekmi napacak
Ben ciktim. Endeks ters donecek gbi
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cikmam 3.15 bulacak
Insallah bulur. Lakin endeksin durumuna guvenmiyorum. Sanki birileri endeksle oynuyor gibi
Sais agirlikli olmus
Ama toplamaya basladi isallah artiyla kkapatir bi kapatirsa yarin mukemmel bir gun olur umud ediyorum tavsiye vermiyirun
İyi oyuna getirdiler ve tahta kötü satış yedi.
Bence, hisse artık zor toparlanır/belkide bir yıla kadar bile toparlanamaz.
Hissenin tekrar çıkması hayal oldu.
Eğer yapı kredi bankası ben bu şirketi satacağım derse (ölme ...) ancak eski gördüğü zirveyi belki bu şekilde tekrar görebilir. Tahtanın durum bu kadar basit.
Hisse çok sert şekilde düşüşe geçmiş gözüküyor ve zamanla günler geçtikçe de alış ve satış kademelerindeki miktar sayısı çok düşecek ve eski gördüğü diplerine doğru tekrar gelebilir. Vay halimize...
Dün Metro yalandan 200 bin adet aldı ve peşinden GEDIK bütün malları boşalttı. Olan yine garibana oldu.
Şimdi yine mal yıkma oyuna döndü biraz önce GEDIK tekrar alır gibi yaptı ve hemen sonra GEDIK - MARBAS - A1 CAPITAL - TERA satışa devam etti. Net adet çıkış 660.000 adet olup, durmadan devamı geliyor.
Akşam GEDIK 6'dan sonra basar ve 2,15'e doğru gelebilir. Dün öğle yaptı ve kapanıştan sonra bastı basa bildiği kadar.
Şu anda izliyorum hemen 2,26 yaptılar peşinden 100 bin adetler havada uçuştu ve peşinden tekrar 2,23'e kadar indi. Çok dikkatli olunuz. İŞ YATIRIM ve DENİZ YATIRIMDA gün içinde aldıklarını vermeye başladı. Tahtaya bulaşan yanıyor.
GEDIK, MARBAS, A1 CAPITAL VE TERA TAHTAYI DARMADAGIN ETTI. BULASAN YANAR.
:thumbdown:
Selamlar,