S400 Usd almak isteyen, dusmeyecek dusuncesinde olan kesim icin ; HAVUC gibi oldu
Printable View
S400 Usd almak isteyen, dusmeyecek dusuncesinde olan kesim icin ; HAVUC gibi oldu
ciddi ciddi altin zamani geldigini dusunuyorum..daha once de yazmistim..2011 de 1 kg altini 60 binden alip 110 a satarak ev almisitm..
en son o donem su an ki hareketleri yapiyordu
az once gozumun onunde 10 ons artti cat diye..
2011 de 100-150 lik hareketler oluyordu..
ama su an forumun % 90 i full dolares oldugundan hepimiz bakakaliyoruz duruma..
5.4854 yesil gordum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trollere gelince, döviz düşecek algısı oluşturmaya çalışacağınıza basın shortu, ekstreyi de koyun şuraya. Yapamıyorsanız ..........................
Şu Dth ' lere çökme işini anlayamıyorum. Mehmet Bey 'in eşinde 200 dolar. Mehmet Bey hergün döviz bürosunda dolar satıyor ama o 200 dolar da yerinde duruyor.
Yani ülkede olan para miktarı belli değil mi ? Kalem kalem nerde ne kadar olduğu bilinmiyor mu yani . Millet demiyor mu etin belli butun belli hayırdır, sen ne iş ; diye.
Yok bunu dünyadan gizleyebiliyorsak o Dth leri üç beş defa da satarız. Hele İran gün aşırı 10 milyar dolar satsın dursun o halde .
Bir de bu satılan dolar ne kadardır sizce ? Uzun zamandır satıştan bahsediliyor, bu film kaç milyarla dönüyor acaba ?
Katar 'ın yahut Londra 'nın al , derdini gör diyecebilecegi bir meblağ mı?