Yatırımcısına saygısı tartışılır hissenin müneccimleri elindeki oyuncakları ile sıkılmıyorlar.Patronu,yöneticisi,speği huzur dolu akşamlar!!!!
Printable View
Yatırımcısına saygısı tartışılır hissenin müneccimleri elindeki oyuncakları ile sıkılmıyorlar.Patronu,yöneticisi,speği huzur dolu akşamlar!!!!
*VERTU*** VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %40 oranında Girişim Şirketi konumundaki Smartiks Yazılım A.Ş'nin Yönetim Kurulu 26.03.2018 (bugün) tarihli toplantısında Amerika Birleşik Devletleri'nde şube açılmasına karar vermiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Saygılarımızla
Utanması, arlanması şeref ve haysiyet gibi kavramları hatırlaması için Krd D nin 1.23 iken bu paçavranın 4 Tl olduğunu hatırlatıyor, Vertü denen bu çirkefin yöneticilerine "Toprak gözünüzü doyursun" diyorum. Aynı manzaranın örneğin Güney Kore'de yaşandığında, bu fiyatın sorumlusu beceriksiz patronların millet içine nasıl çıkabileceğini tahmin edebileni de tebrik ediyorum. Bu saatten sonra tekrar tekrar burnunuzdan gelsin, şu manzaranın alçak mimarları. haram olsun, burnunuzdan gelsin...
YTD
abd haberi iyi yansıma olabılırmi
ne haberlerle millleti dolandırdılar bunu da bi şekilde kullanırlarsa eğer bilin ki bi üç kağıt olacak yoksa etki edecek bi haber değil yani kıytırıktan bi ofis nedir ki yani
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Profigt primi hisse fiyatına etki etmedi SPK nın bilanço uyarısı ile şerefliler can yaktılar bu ofi, arkasından kötü bir haber mi olacak ki KAFEİN malum ne alemde belli değil,müneccimler KAP haberi primlerine neler yaptılar bizce biliniyor geçen bir yıl boyunca asla al sat tavsiyesi vermiyorum çok rica ediyorum profesyonel danışmanınızdan destek alın.
duyduk duymadık demedin KAP HABERİ VAR :halay:
Smartiks amerikada şube açıyormuş :)
Yarın az olsa haraket getirir.
Hadı hayırlısı .. Kafeın burada halka arz olamadı , sanslarını smartıksle abd de denıyecekler heralde .. Ytd ..