Pistte yatmaktan ucaklarin boyalari dokulunce ucaklarin altin kaplama oldugu gorulmüs [emoji3]
Espriyi ben bile begenmedim ama baska bir ihtimal aklima gelmiyorSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pistte yatmaktan ucaklarin boyalari dokulunce ucaklarin altin kaplama oldugu gorulmüs [emoji3]
Espriyi ben bile begenmedim ama baska bir ihtimal aklima gelmiyorSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbul A.Ş.’nin 2019 faaliyet yılına ilişkin bugün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar dağıtımı yapılmasına karar verildi
Koronavirus bilim kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca açıklama yapıyor .
Bakan Koca : Rakamlar Türkiye’nin salgını en az kayıpla aşacağını söylüyor fakat salgın döneminde kesin ifadeler kullanılamaz . Tedbire uymak zorundayız buna riayet edelim
Bakan : Pozitif vaka olan herkesin son 3 günkü temas ettiği kisilere ulaştık , Filyasyon’u bizim gibi uygulayan bir ülke yok
Bakan Koca : ABD’de 11, İspanya’da 9, Çin’de 7. haftada en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye’de ise en çok vaka sayısına ulaşılması 4. haftada gerçekleşti. Türkiye’de vaka artışı düşüşe geçti