Takibime alacagim dostum. sagol Bilgilendirme icin.
Printable View
Esasinda en dogurusu yapmis olduugn sistem. Ben yalniz al sat agirlikli yapan birisiyim.
Ornek bugun sabah etherum aldim 0.77 den 0,8 e satis yazdim uc saat icinde gitti. 0,81 e zorladi. dort gun once bloom almistim bugun onlarida 0,61 den yolladim maliyetim bloom da 0,58 di.
Suan hedefimde Zen var. 2 gun once serverlarina hacker saldirisi gerceklesti. Tum alt coinler artarken saldiridan dolayi geriledi. Suan serveri bakima aldilar gerilem suni devam ediyor. Etherum dan cikanida Zen de pacal yaptim.
10 dk once ise 0.00002952 den ADA aldim. Hedef fiyatim 0.000030
ytd
BTC'nin 10K ları geçmesi şimdilik zor gibi Market Cap 340'larda ve bunun 400-450 yi geçmesi lazım.
arasıra pump denemeleri ile yükseliyor gibi gösterip Bull Trap'a milleti sokuyorlar. Treni kaçırmak istemeyenlerde hemen dalıyor
ancak yükselişi fırsat görenler yüklüce satıp hemen aşağı indiriyor. Özellikle Çin piyasası sabaha karşı 04:00 civarında bunu çok yapıyor.
Yine de günlük trade'ler için güzel alım yerleri sunuyor.
Yüksekten aldıysanız zaten ya maliyet düşüreceksiniz, ya da beklemeye alacaksınız.
Trendview'da analizleri arasıra inceleyin ama hiç birisinin tutmadığını da şahit olacaksınız.
Coin önerisi vermiyorum, zira bir sürü coin'in fiyatı oldukça aşağılara geldi. Alınabilecek bir sürü altcoin var.
Kararı verirken alım için acele etmeyin, fırsatlar bitmez. Hiç ummadığınız fiyatlara iniyor, bunu ben çok yaşadım...
güzel grafik, bunu elbette bekliyoruz HODL da bir sürü altcoin arşivde bekliyor,
bakalım MOON rallisi ne zaman başlayacak veya başlamayıp böyle sürüncemede de gidebilir.
5 aydır pek de istediğimiz yerlere gelemedi. Yine de ümit kesilmez, büyük yatırımcı konuya dalarsa 1 günde bile
yükselişi görebiliriz :)
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...816aac0597.png
Bende durum bu..:whistling:
Büyük olasılık ile mavi yi izleyip dipte tobo yapacağız.:cool: sonbahar-kış
Olur da bu yolu izler ise dip olmadan önce iki çentik pumpı görebiliriz diye düşünüyorum.
Daha sonra mavi dipte alınanların satılabilmesi için BTC halving spekülasyonu ile yukarı.
MarketWatch’ta yer alan habere göre, 2018’de yaşanan kayıpların telafi edilememesi ve aktivitelerin yetersizliği, araştırma şirketi Trefis’in 1 numaralı kripto para birimine yönelik yıl sonu fiyat hedefini düşürmesine neden oldu. Şirketin 5 Haziran’da yayınlanan araştırma raporunda, yıl sonu için yeni fiyat hedefinin 15.000$’dan 12.500$’a çekildiği ifade edildi.
Raporda, “Küresel kripto para sektörü Aralık’tan bu yana yeni gelişmelere sahne oldu. Kripto para satın alımlarında bankaların kredi kartı kullanımını kısıtlamaları ve düzenleme endişeleri gibi gelişmelerin birçoğu, kripto paranın büyüme beklentilerini olumsuz yönde etkiledi.” denildi.
Trefis, bu tahmini Trefis Price Estimator (Trefis Fiyat Tahmincisi) adı verilen bir araçla yapıyor. Bu araç, günlük aktif kullanıcılar ve günlük işlem hacmini dikkate alıyor.
Trefis’in internet sitesine göre yüzde 94’ün üzerinde bir doğruluk oranına sahip.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dar bir alanda git gel ile günler geçiyor.
Bazı altlarda güzel gelişmelerden dolayı yükselişler var. Bunlardan birisi de Siacoin SC
yeni bir yazılıma geçildi ve en son okuduğum yazıya göre bilgisayarda kullanılacak yazılım 1milyon kişi tarafından indirilmiş.
Bilmeyenler için ufak bilgi; Sia bilgisayarınızda depolayacağınız bilgiler ve yine bilgisayarınızdaki harddiskiniz de yaratılmış
bir kiralık alana verilerin saklanması ile çalışıyor.
Kiralanacak alanı bilgisayarınıza tanımladıktan sonra o kısma şifrelenmiş ve yüzlerce parçaya ayrılmış datanın saklanması ile çalışıyor.
Sistem oturduğunda güzel şeyler olacaktır. Benzer bir sistem de GOLEM GNT de bulunuyor. Onu da izlemeye alın.
Yine arşive eklediğim ve beklemeye aldığım coin'lerden birisidir.
Yıl sonu tahminleri her geçen ay azaltılıyor, bununla ilgili yorum ve tahminler de gelmeye devam ediyor.
Bir önceki mesajdaki ayrıntıları dün başka bir kaynakta okumuş ve paylaşmıştım. Aslında adı tahmin olan bu değerler
bir çok datanın incelenmesiyle elde edilse de, yatırımcı psikolojisi bunları ters çevirebiliyor.
Günlük trade belki kısa vadeli yatırımcı için güzel fırsatlar sunuyor ama benim gibi uzun vade HODL yapanlarda iş biraz daha farklı.
10K ya şimdilik uzağız ve bunu aşmadıkça yıl sonu tahminleri her geçen ay daha da düşecektir...