En etkilisini yeniden değerleme bildirimi ile yaptı,para çıkışı olmayan bedelsiz açıklaması da her an olabilir.linux burada hep yanımızda,Antepli nerede, ağır abi yorumunu bekliyoruz.
Printable View
Borsada olmanın avantajlarını bırakamaz bizim mahallede 2023 icin hedef % 20 yapmak nakit akışı eldeki bütçe göktürk ve balmumcu için fazlasiyla yeterli ayrica yaparsada ben memnun olurum portföyümün %43.2 ozakta hissede yatırımcıyım herşey bana uyaroğlu...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bedellisi ya :)
şirketin mali durumu çok güçlü ve 2023 dede yüksek nakit akışı olacak.bedelliden gelecek paraya ihtiyaç yok diye düşünmekteyim.ayrıca borçda alabiliyor.borçlanma şirket için avantajlı.
yine borsada olmanın avantajları yüksek.şirket iyi yönetiliyor.orta uzun vade sorun olmaz diye düşünmekteyim.
Lafın gelişi bedelli bedelsiz durumu dediklerine eminim yabancılara satışın tartışıldığı bir ortamda kendi uhdemizdeki arsaların degerlendirilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. ahmet beyin önünü görmeden gereksiz risk alacağını sanmam. oteller için teşvik kredilerileri değerlendirilir. Açıklanan bu proğramla temettüden umudumu kestim. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğuş otomotiv ayın ortasında ,doğuş holding e ait ddgyo hisselerinin yüzde 93 oranında olan hakim hisselerini satın aldı. Dggyo a giren bir para yok, doğuş holding e ait hisseleri aldı yani para holding e gitti ama dggyo hissesi iki kat gitti ,yani akıl alır gibi deyil dönen varlığı sadece 20 milyon borcu 1,5 milyar lira bir gyo hisse 40 lira bizim hisse 12lerde olacak iş deyil ve bu durum sürdürülemez . bizim şirketin kağıdı da layık olduğu fiyata elbet gelecektir ve bu çok uzak deyil hatta çok yakındır.
Bedelliye hiç ihtimal vermiyorum bende, ama mesela şirket dese ki ,yılın karını bedelsiz veriyorum birde bedelli yapıyorum ,gelen kaynakla da Demre ve Bodrumda derhal turizm komplex inşaatlarına başlıyorum ,suratlede yapıp bitireceğim, seneye de açacağız. Hiç itiraz etmem ,hatta 1 lira bedelli yetmez 2 lira olsun derim ihtiyaç varsa.Çünkü şirket otel yapımını geçiktirdiği her yıl kira ve işletme gelirlerinden müthiş zarar ediyor ,yani kardan zarar ediyor.doğru sunu tabi gene patron bilir ona güveniyorum ki bu şirkete ortak oldum.........