Bugün şu anda Bofa ile iş sol tarafa geçti. Ama Hsbc Qnb Finans ve Garanti tahtanın kafasına vuruyor bu kez de.
Printable View
Bugün şu anda Bofa ile iş sol tarafa geçti. Ama Hsbc Qnb Finans ve Garanti tahtanın kafasına vuruyor bu kez de.
Sabah 19,57'ye satış yazdım. Sonra içimden bir his satma yukarı dönecek gibi dedi. Emri iptal ettim. Allahın saftiriği madem karar verdin uygulasana ne diye geri adım atıyorsun?
Bu hisseyi 2 yildir satip ta pisman olan 1 kisi yok hocam.
Paylastigim tweete gelince, niye silindi bilmiyorum ama yazan kisi ziraat muhendisiydi, hatta belki de sirketle ilgisi olabilecegi icin anonim kalmak istemis olabilir.
Sirkette bir seylerin cok kotu gittigi asikar, şeffaf bi sirket olmadigi icin bir sey ogrenemiyoruz ama tweette bahsedilen olay genelin yaninda cok masum kaliyor olabilir.
Neden satiyor piyasa cunku Bu piyasa degerlemeleri hala “cok iyi” olabilir.
https://www.tradingview.com/x/W1VUGeqM/
15 LERİ DAHA BİR DİP OLABİLİR Mİ
sizin gönderdiğiniz linkteki tweeti dün okudum. şu hale bakınca bana sanki doğruluk payı varmış gibi geldi. işin içinde iş varmış gibi geliyor. gizemli iştirak agriventis için de ' ya aslında burada böyle bir faaliyet yok, bay george'un hobi bahçesini fotoğraflayıp internet sitesi koymuşlar, saksıda dereotu yetişitiriliyor.' deseler pek şaşırmam.
Allahtan Hektaş psikolojim sebebiyle portföylerimde hep az yer kaplamıştır. Bazı zamanlar beni 'daha fazla' alım yönünde çokça ikna etti ama almadım. Tek tabanca Hektaş olsaydım muhtemelen ne yapacağımı şaşırırdım.