Şu an görünen aşağı salınması için ufak lotlar ile düşürme çabası zaten destek vermiyor yeterki düşsün..[emoji4]
Printable View
Şu an görünen aşağı salınması için ufak lotlar ile düşürme çabası zaten destek vermiyor yeterki düşsün..[emoji4]
Yıllardır birçok kişinin ahını aldığı için kimseye yar olmuyor. Benim bir arkadaşım tam 10 yıldır bekliyor ben son iki yıla kadar zaman, zaman alıp satardım, 2 yıl önce 6.81 'den almaya başladım her düşüşü alım fırsatı diye aldıkça aldım en son 5 ay önce 5.35 'den aldım durum ortada bugünkü kapanış 4.66 ben, 2 yıldan beri aldığım fiyatı bir türlü görmedim. bu saatten sonra hedefime ulaşmadan kimse elimden alamaz, :hi:
yaw biraz ov uv düşünmek lazim. insanlar 10 senedir tutuyormuş ben daha yeni düştüm buraya😎😄 benim mantıgım temel degerlendirme uzerinden asiri iskontolu sirket ortagi oluyorum. alabilecegimin 10 da birini aldim. zaten bu tahta o kadar sig ki dikkat cekmeden almak cok zor😎 tek tek lot sayiyordur. buralar ve daha da dusmesi benim isime geliyor. bu hissede fiyat degil lot sayisi onemli. kv ciler icin sinir bozar
son günlerin rekorunu kırıyor 1 saat oldu ve sadece 4.66 tl,den 1 adet işlem görmüş ..:kahkah:
yatırımcı artık defterden silmiş bucım,i eserinle iftar etmen lazım İ.T ..:bravo:
http://666kb.com/i/dxqgy6pzp5uw1jfoc.jpg
KESİN BU RESİM VE HARİTAYI GÖRÜNCE VURULMUŞTUR..?
🤣😄🤣🤣😂 kendi hür irademle düştüm...düşmeye devam edecegim. piyasadaki halka acik kismin guncel lot fiyatindan toplam degeri nedir? hesaplayin ve orta karar bir zenginin bile bu hisseleri toplayip toplayamayacagina siz karar verin. %5 azlik i bulursa mesela neler olur onu da dusunelim.
Tahtaya alış yazan yok anladık. Satış yazanlar papazın bırakılmayacağını haber mi aldılar