06/04/2018 de imzalanan anlaşmadan sonra 6 iş günü olarak mı anlamamız gerekiyor..şirketten bir açıklama gelmedi şimdiye kadar..ytd
Printable View
Once rekabet kurulundan izin cikmasi lazim. Sonra bedeli odendi ve hisse devri gerceklesti haberi gelince 6 gunluk sure baslar. Uc ay alir tahminimce. Bugun biraz daha aldik. Iyi oldu :)
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar daha rekabet kurumuna ve spk.ya başvurulmadı.6 iş günü dolmadı
rekabet kurumu onayı gelene kadar spk.incelemesini ve çağrı fiyatını tespit eder.
Dün itibarıyla 1,35074x 4.1938 = 5,667 + temettü arkadaşlar 1 pay için : 0,24814
hissenize sahip çıkın,sabırlı olun.Satayım geri gelirim derseniz garanti olan treni kaçırabiirsiniz.YTD.
Ayni durumun benzerini yasadim sn.borsavizyon.dun 5.20 ortalamadan sattigim ve bugun tekrar alirim dedigim dgzete lerin yerine portfoyumde var olan ve yasanan ciddi dusus nedeniyle cok dusuk fiyatlara gelen gozde girişim aldim. yada almak zorunda hissettim diyelim.neye nasip neye kismet derler ya. benimki de oyle oldu.dgzte de olmasaydim bunu yapmam mumkun degildi..ancak dgzte de de tabiki alim yonlu izlemeye devam edecegim.
Yatırım Finansmandaki arkadaş süpürüyor kademeleri. İlk çıkışta 2,70 den 4,80 e çıkaran da yatırım finansmandı. O hareketi niye yaptı haberi öncedenmi aldı hepsi unutuldu. Yada aldıklarını piyasayamı dağıttı gerçekten yoksa dağıtmış gibimi gösterdi. İnanılmaz bir film döndü Dgzte de. Hakettiği değer 5,47 nin çok üzerindeydi buna bile sevinir olduk. Çağrı 5,47 den olacağı garantiyken üstüne birde temettü varken 5,07 fiyattan kağıda alıcı gelmiyorsa yükselemiyorsa çağrıdan sonra riske girip burada hiç kalınmaz bence. Büyük kısmını satar bir kısmını beklerim diyordum ama çağrıda hepsini vereceğim. Bizim borsada yatırımcı malesef böyle sığ kağıtlara gelmiyor. Küçük yatırımcının çoğuda kumarbaz. Bizim gibi 3-5 yatırımcıda bu açığa satanların al-sat yapanların karşısında güçsüz kalıyoruz hisseye yön veremiyoruz malesef. Güçlü kurumsal alıcılar olmadığı sürece açığa al-sat yapan kumarbazlar kağıdın içine ediyor.
Son durumda 1,35074 x 4,135 = 5,58 çağrı fiyatı garantimiz var. Diğer hisselerin riskine girmeye hiç değmez. 1 ay içinde % 10umu daha alırım verirse temettümü de alırım.
Ah marbas ci ah biliyosun milletin atlayacagini maymunluk ediyosun elim gitti kafana boca edecektim vazgectim