bundan sonra alımlarımı seansın bitmesine 5 dk kala yapıcam sabah 11 olmadanda satıcam kaç aydır aynı film
Printable View
bundan sonra alımlarımı seansın bitmesine 5 dk kala yapıcam sabah 11 olmadanda satıcam kaç aydır aynı film
Ah abi ah gökten para yağsa yerden seker bi tarafıma girer benim, teb yatırım parsan’ı aldırmadı bana uygulama uygunluk testini geçemedi falan diye saçma bir hata verip durdu. 10,50’ye alıyordum alamadık. 73’ten ipek bozdurdum, 84’ten sasa aldım. Baktım ipek gidecek bgn de sasayı zararına 73’ten bozup 94’ten ipek aldım. İpek düştü 74’e Parsanı alamadım bir de üstüne bir dünya zarar yazdım tam bir beyinsizlik örneği ibret olsun diye yazıyorum.
Kozaada ya bugünkü düşüş yalan ya da cuma günkü alışlar..
Napalım abi nasip değilmiş, sağol varol elden gelen bişe yok. Koza grup çok yoruyor artık, spek hisselerinden bile daha çok oyun dönüyor, burada bıyıklı yabancı çok fazla. O yüzden hangisi fon hangisi bıyıklı anlayamıyoz.
Fon olsa bildirim gelmesi lazımdı bu kadar lor alındı, arrow hareketi gibi değil bu hareket, üçkağıt dolu. Ben bu grupta hükümete yakın iş adamlarının hatta bazı siyasetçilerin hatta ve hatta ahlatçı gibi elini ovuşturan bazı ailelerin ciddi pozisyon aldıklarını bunda da yabancı aracı kurumları kullandıklarını düşünüyorum.
Sözün özü pastayı paylaşmak isteyen çok, onlar savaşıyor biz izlioz.
Deniz hocam da gece gündüz emek veriyor çiziyor ama bu hissenin teknikle falan alakası yok bence, game of thrones.
Hacim bugun cok dusuk degilmi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyi 7.80 e çıkar bas geri 7.70 e bastıkları yerler dolsun istiyorlar tekrardan. Zaten sığ hisse nerde öyle mal. Burada arkadaşlar spekülatif kağıtlara bakmicaz dediler hatta bir arkadaş odas ı sormuştu onun üzerine. Odas a baktım bugün özellikle odasın 1 kademesinde olan lot bu dansöz kozanın 10 kademesinde yok tabiki hisse fiyatı 1.90 bunun da etkisi var elbette ama adamların kademelerinde milyona yakın lot var.