bulaşmayın ammmman diyeyim, kaçın kurtulun. ytd
Printable View
bulaşmayın ammmman diyeyim, kaçın kurtulun. ytd
işsandıksal ve manukyanlı işyatırımın yönetimindeki grubun gözleminde önce işfinasns borsa payları borsada el değiştirdi.hemde fiyatlamaları araştırın tekrar yazmaya gerekyok ne kadarıda temettüden .beleşe.**işbank nasıl azınlık oldu kendi kurduğu şirkette.başka örneği yok bunun.yeni büyük işbank grup iştirak ortağı bu hisselemelerden ne kadar hisse kazancı sağladı**
sırada işgyo mu tskb mi.işgyo gibi konuşulmaya başlandı..izlenme artıyo herkes meraklanmaya başladı işsandıksal iştiraklerde ne oluyor.halk adına denetleyen chp ne iş yapıyor.chp atamalı eski siyasetçiler görmüyor duymuyor çok önemli başka örnek yok.***neler oluyor..iştirsakler ufaktan çaktırmadan**??el değiştiriyor.**vırvır yapacakalrf şirkete yapsın.bize değil..
Buradaki herkesi cok umutsuz gordum. Benim kafa rahat :) . Dusus trendi sonlandimi HAYIR. Ancak dusus trendi bana gore yavaslamistir. Kesin olmamamkla birlikte buralardan bir donus bekliyorum. Henus yukselis baslamadi dusus devam etsede dusus trendinin sonuna geliyoruz gibi , gerci pozitife girmeden hiç belli olmaz daha dusebilir. bakalim ilerdeki gostergeler bize ne gosterecek.Neyse kagidin buradan donmesini temenni ediyorum. Bu arada daha once takaslara bakip spek var diyenler benim için patronun adami diyenler( yav he he)(sen once borsa nasil hareket eder onun dinamiğini ogren) şimdide tahta sahipsiz demeye başladi. Bu kadar çelişkili açiklamalari nasil yapabiliyorsunuz şaşiyorum...
Not: kendi goruslerim olup yatirim tavsiyesi değildir..
Abram millete sataşıp durma. Yaz geliyor git kumda oyna. senin isgyo da hissen oldugunuda düşünmüyorum, sanki pazarlama elemanı sın git burdan sana ekmek çıkmaz. Ben hisselerini 10 yıl satmayı düşünmüyorum boşa da uğraşma.
Satasmadim. Gercekleri konusuyoruz surada. Patronun adamisin derken iyiydi(yav he he) Bu forumda dusus trendini dogru bir sekilde tespit edebildigimden dolayi, bunu onceden tespit etmistim. O nedenle patronun adami olduk.Gercekler acidir Kim trader kim degil zamanla anlasilir. Yorumsuz..
Mademki düşüş trendini biliyordun neden varsa? Hisseni satıp altan almıyorsun. Kaldiki sadece isgyo mu düşüyor. ISGYO düşme nedeni üç yıldır baskı hâlinde bana göre toplanıyor. Birde piyasanın doların malum durumu bunları bilmek için süper zekaya gerek yok.
Iki şey burda önemli bir sonuna kadar bekleyecek sabır ve cesaret iki koydugun sermayenin bu süre içinde ihtiyacının olup satmak zorunda kalmamak.
Malum büyük yatırımcı ismail tarman efendi yaklaşık 50 milyon lot boşuna almamıştır dimi. Bizim üç beş kurusumuz beklemiş sorunmu.
Kampanyaya katılan firmalar arasında Ağaoğlu, Sinpaş, Tahincioğlu, Sur Yapı, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Babacan İnşaat, DAP Yapı, İş GYO, Kuzu İnşaat, Artaş gibi firmaların katıldığı öğrenildi. Kampanyanın toplam 150 projede hayata geçirilmesi planlanıyor.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...sladi-40837001
%20 indirim,stok eritmek acisindan iyi lakin, konut satis gelir gideri acisindan olumsuz.. Haber iyi gozuksede olumlu degil