Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petrol 64,30 dan aşağıya düşmediği sürece cıkacak gibi 64,30 dan aşağısı 60,10 :wu:
haftalık kapanışı 68,30 yapar ytd
Verileri SPK'nın sitesinden alıyorum.
Gerisi el emeği göz nuru
Tcd yine eksi 0.82 verdiğini geri alıyor fazlasıyla
Sanırım EID'yi kastediyorsunuz üstadım.:) Arkasındaki güçlü Katar sermayesi nedeniyle 2 nci kritere uyumlu. 1 nci kriter için tek çekincem muhteviyatındaki bazı hisseler; portföy dağılım raporlama sistemleri ise tam aradığım nitelikte.
Ek 23262
Takibimde olan fonlar bunlar sayın dostlarım. Ön tarafta yazılı rakamlar valör süreleri. Daha önce bahsettiğim 2 kritere ilaveten Valör faktörünü de önemsemekteyim. Mesela fon sepetinde % 15-20 aralığında valörsüz (PPF), % 45-50 aralığında T+1 valörlü, kalan kısmı da T+2 valörlü olacak şekilde bir planlama üzerinde çalışıyorum. Esasen bütün kriterlerimi tam ve eksiksiz bir şekilde karşılayacak bir fon arayışında değilim. O zaman fon olmaz ben olurum bunun farkındayım. Kendi risk algım ve yatırım tercihlerimden fazla ödün vermeden en elverişli sepeti oluşturmaya çalışıyorum. Arayışlarım yeni başladı.:) Sanırım tam kapasite bir sisteme önümüzdeki yılın sonlarına doğru ancak geçerim.