Telefona böyle bir mesaj neyim gelmiş, günlük 3.500 gayme aylik 105 kaat eder, Allah bereket versin, bir de ne halt edecemizi yazsalarmış iyiymiş.:kahkah:
Bay üye olarak alınacak diyor. Çalışan-memur işçi değil üye yapıyorlar.Elde etmek falan diyor.
Ben kıllandım. Uzak durmakta fayda var.
30-12-2019, 20:52
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
Var aslında, geçen ablamızın her türlü meziyeti yazıldı bir bıdık konusu açılmadı. :)
Çiller ablamızsa, fazla bayat o konu.:he:
30-12-2019, 20:53
uzay44
Erdoğan: Nihai hedefimiz Antarktika'nın geleceğinde söz sahibi olmaktır
30-12-2019, 20:54
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
GEÇEN gigola olmak için para verenleri öpmüşler diye bir haber vardı.AMAN DİKKAT uymayın bunlara:)
Uyacak göz varsa tabiki, acaba bunlara para kaptırmak için, suzmeligin kaçıncı kademesine ulaşmak lâzım ki?
30-12-2019, 20:56
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by EGEDUK
Bay üye olarak alınacak diyor. Çalışan-memur işçi değil üye yapıyorlar.Elde etmek falan diyor.
Ben kıllandım. Uzak durmakta fayda var.
Şakamı yapıyorsunuz, dolandırıcılığa çıkmışlar çarpacak adam arıyorlar.
30-12-2019, 20:59
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by uzay44
Valla Suriye, Irak, Irak, Afganistan, Somali gibi ülkelerden uzak dursun da, ne yaparsa yapsın.:vk:
Isterse bütün Antartikalilara TC vatandaşlığı versin, zaten topu topu 5 bin kişiler.:he:
30-12-2019, 21:02
nikrece
Alıntı:
Originally Posted by uzay44
Güzel hedef,keşke lafta kalmasa. Kim bundan gurur duymaz ki. Sanıyor buna da muhalefet yapacağız zahir.
30-12-2019, 21:05
nikrece
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Valla Suriye, Irak, Irak, Afganistan, Somali gibi ülkelerden uzak dursun da, ne yaparsa yapsın.:vk:
Isterse bütün Antartikalilara TC vatandaşlığı versin, zaten topu topu 5 bin kişiler.:he:
AMA tek katlı iglo yu iki katlıya çevirmek var.Rant işi var işin ucunda. Büyük düşünmek lazım