Sokağa çıkma yasağı olsa üretim hariç hepsine asgari ücret ödense ne olur enfilasyon mu azar zaten vergi olarak çoğunu geri alacağız Fed gibi
Printable View
Sokağa çıkma yasağı olsa üretim hariç hepsine asgari ücret ödense ne olur enfilasyon mu azar zaten vergi olarak çoğunu geri alacağız Fed gibi
Stop nokta hatam varsa veya kirdiysam özür dilerim dediğim gibi espiri ama sonuçta İnşallah Löseve birşeyler gider
Eğer işin içinde olsaydınız, bunun çok iyimser bir tahmin olduğunu görürdünüz. Elimde ciddi sayıda veri var. Tek bir hastaneden örnek vereyim, askerin çok olduğu bir yerde, bir ilde. Kitler geçen hafta Çarşamba günü geldi, cuma günü çok az sayıda test yapıldı. Sonuç 2 covid-19 pozitif. Ve bu 2 kişi 2 farklı ilçeden gelen asker. Bunun ne demek olduğunu bilirsiniz, şimdi bulundukları yerlerdeki tüm askerler taranacak. Durum sandığınızdan çok ciddi.
Geç kaldık, herşey için çok geç. Ocak ayı başında kapılar kapatılmalı, dışarıya çıkışlara ciddi sınırlama getirilmeli ve dışarıdan gelenlerin hepsi anında karantinaya alınmalı idi. 3 aydır yazdık, tüm hastanelere kitler ve cihazlar gönderilmeli diye ama sadece Ankara'da analiz ısrarı nedeniyle virüsün çok sayıda kişiye bulaşmasını sağladık. Bu arada din-devlet düşmanı ilan edildik (aymazlar da vatansever oldu [emoji35][emoji35]). Yapmamız gereken hiçbir şeyi zamanında yapmadık. Yakında hastanelerde yer kalmayacak bu gecikme nedeniyle. Eserimizle övünebiliriz.
Türk halkı gene bildi
Piyasaya sonsuz milyardolar para basılırken dolar geberdi muhabbetlerine rağmen dolar alan halkımız yine bildi
Halkımızın önünde saygıyla eğiliyorum