Miami de evim yok kardes
gitmisligim var
amma uzattiniz ya. Keske olsa keske o kadar zengin olsam
Printable View
Istanbul da insaatlarda afganlilarin calistigini okumustum ama bu kadar yayildigini bilmiyordum.Buyudugum sehiri taniyamaz oldum. Bizim kozyatagindaki M4 metrosunda bile bir suru yabanci karsima cikiyordu.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...dustu-1969757/
2016 yılında resmi rakamlara göre İstanbul'a 440 bin yeni nüfus gelmiş. Bu nüfusun büyük bölümü de Van, Mardin, Ağrı, Diyarbakır, Şanlıurfa, Muş, Hakkari ve Erzurum'dan gelmiş. Ancak İstanbul'a ikinci ve çok büyük orandaki kayıtsız göç ise; Suriye, Sudan, Yemen, Mısır, Irak, Libya ve Afganistan'dan olmuş. Özellikle Afganistan'dan son dönemde olağanüstü bir göç var. Eğer en kısa zamanda entegrasyonu sağlayamazsak, yakın bir gelecekte İstanbul Hatay olur, Antep olur, Urfa olur! Bu illerimizdeki sosyal yara, İstanbul için de kaçınılmaz hale gelebilir. Nedir bu sosyal yara diye soranlar olabilir… Türkiye'de mültecilerin katıldığı bir yıllık vukuat oranı yüzde 1.5 iken, bu oran Antep ve Urfa'da yüzde 30. Sadece Antep'te bir yılda toplam 1926 olay meydana gelmiş. Bunların çoğu da ölümle sonuçlanan olaylar.
At izi it izine karıştı,biz diyoruz ki mantıklı ol,eğer dediğin gibi ABD de yaşıyorsan ve burayı seviyorsan gel buraya,bak biz seviyoruz ve buradayız,yok öyle ayranım dökülmesin,mabadımada bir şey olmasın:)öyle klavye başı vatanseverlik olmaz,vatanı seviyorsan gelir burada en sarp en ulaşılmaz yerlerine hizmet götürürsün bilgini paylaşırsın,anlarız senin vatan sevgini,öyle 20 gün İzmir Özdere de piknik tüple vatan sevilmez,ayrıca beyefendi siz de yanlış anlamışsınız biz mantıksızlığa karşıyız,doğrudur,arkadaş Keçiören de değil ABD de yaşıyordur,gel burada sev vatanı,burada kötüle ABD yi diyoruz,adam emlağını bile ABD den almayı düşünüyor sizde oradaki tek cümleden destan yazıyorsunuz tebrikler...
Al buyur KaraKemal Bey,adam bizim söylediğimizi 2 sayfa sonra kendi söylemiş:)alıntı yaparak....olaylara keşke geniş bakabilsek,tekrar söylüyorum,vatan sevgisi kimsenin tekelinde değildir,vatanını seven yolunda gitmediğini düşündüğü konular hakkında yapıcı eleştirilerde yapabilendir,sağ-sol fark etmez ,kendi dünya görüşünde olan iktidar diye her şeyi görmezden gelen değil,kalın sağlıcakla değerli arkadaşlar,tatil zamanı:)
Türkiye'yi kötülemenin anlamı yok ki biz zaten yaşıyoruz. Mesela bana Türkiye'de trafik çok güzel bir de amerikayı gör desen ben Türkiyede iyi olduğuna mı inanacam ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlışın var.
Türkiye super. Uber.ucuyor...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.