Beşiktaş 1 F.Karagümrük 2
Fenerbahçe 1 Sivasspor 2
Denizlispor 1 Galatasaray 4
Maclar sona erdi.
1-Beşiktaş 81 +44 averaj
2- Galatasaray 81 +42 averaj
3- Fenerbahçe 79
Printable View
Beşiktaş 1 F.Karagümrük 2
Fenerbahçe 1 Sivasspor 2
Denizlispor 1 Galatasaray 4
Maclar sona erdi.
1-Beşiktaş 81 +44 averaj
2- Galatasaray 81 +42 averaj
3- Fenerbahçe 79
12 sınıf öğretmenlerine hiç aşı vurulmuş mu sorun bakalım bu ikinci doz 10 milyon aşı vurulanlar kim?Bence aşıyı ona buna vuracaklarına öğretmenlere vursalardı daha hayırlı idi zaten futbolcularda da işe yaramadı ziyan oldu:)cumartesi lig de bitiyor taraftarla da muhatap olmadılar boşa gitti onca aşı!
1 milyon öğretmen var 12lere giren öğretmen fen azla 100.000 kişi idi muhtar kadar olamadılar!
İsrail Başbakanı Netanyahu: "Bir savaşın ortasındayız ve tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz"
Son Bir hafta,on gündür borsaların ( BIST) yukarı yukarı gitmesinden huylanmıştim..Kötü bir haltlar olacağı belliydi..Tam Ramazan'ın bitip bayram tatili başlıyacagi günde İsrail- Filistin çatışması çıktı..
Benim gibi , Borsa'da düşüşe yakalananlar için kötü oldu..
Asıl sebep o değil, göz göre göre gelen durum.
Dün seans açılmadan önceki program.
https://www.youtube.com/watch?v=B3xztSXzVLM
Sinovac CEO’su Yin Weidong Bloomberg’e verdiği söyleşide aralarında Türkiye'nin de olduğu beş ülkeye üretim lisansı verdiklerini belirtti. Sinovac farklı klinik sonuçlarını savunurken CoronaVac’ın gerçek dünyada daha iyi sonuç verdiğini gösteren kanıtlar olduğunu ifade etti.
Felsefi görüşe göre imkansız diye birşey yoktur.
Bu durumu örnek verebiliriz.
Lakin,beşiktaş ve fener hisselerinin bu gün tavan olup ,Gs hissesinin taban olması imkansızdır.
Tersi doğal neticedir.
Bu da felsefi düşünceyi çürütür.
Sonuç:İmkansız diye bir kavram vardır