-
Benim oy vereceğim kişi yada parti Babacan, Temel Karsmollaoglu, Akşener. Ama ağzımdan yada yazımdan Kılıçtaroglu için bir kez kötü eleştiri yada söz çıkmadı çünkü ortak bir noktanın peşindeyim. Aynı hassasiyeti Sizden de bekliyorum. Sözcü gazetesi yazarlarından çoğu bu çizgiden Uzak ve tuzağa çok çabuk düşüyor. İktidarin borusunu öttüruyorlar. Karar gazetesi bir kez bile Kılıçtaroglu yada Akşeneri eleştirmedi.
-
ınanırmısınız halkın buyuk cogunlugu mala baglamıs konustugum bır çok kısı sanırsınız farklı ulkede yasayıyor sıyaset konusulmuyor hayat pahalılıgı lebalep durumlar anlayın hep suçlu chp gılıcdaroglu dıyorum 1999 da ecevit ve bahcelı 1 yıl bıle ıktıdar olamadı onun dısında 50 yılın 19 uakp dıgerlerıde sag partıler muhafazekar gorunumluler chp ortada yok ama hep suclu chp sebeb asrın lıderı yapılan her yanlısta kullandıgından ona tapanlar her seferınde yıyor soruyorum avrasyadan gctınmı 46 tl hayır orhangazıden gectınmı hayır fıyatı bılmıyorum tahmını 200 ler 3 .cu kopruyu kullandınmı hayır pekı hızmet yaptı dıye buralardan gelen mallar ısyerlerı kapanan ıssız kalan magdurıyetlerını bıle chp den bılen bır toplum olmak cok acı dun bugun 100 un uzerınde aracla istanbul da gezınen reıs ve beraberındekılere vırus bulasmıyor hepde garıbana ugruyor secımde acık ara sılınmesı gerekeb durumlar var ama halk mala baglamıs yada hıpnotıze olmus gerısını de sız doldurun.
-
HDP nin baraj altında kalmasını hiç istemem. Şayet millet ittifakı meclisi almazsa Topal ördek gibi olur. Bugün İstanbul ve Ankara'da tam istenilen düzeyde yönetim olmuyor. Her türlü engel var. Kısmen yönetim belediye başkanında.
-
Eğitim seviyesi çok önemli. Yaşlı grup genelde haberleri sürekli takip eder. O kadar yandaş kanal var onu dinleyen izleyen dedeler sanki öyleymiş gibi düşünüyor. Onlar tek kanaldan gelen bir gelenek. Onları ikna etmek mümkün değil.
-
Bence bu akp nin bu topluma verdiği en büyük zarar suçlu bir nesil yetişiyor. Babası suç makinası evladi da daha 7-8 yaşında başlıyor çalmaya. Bırakın bu hırsızı adam öldüren bile 3-5 yıl yatıyor. Bizde 2000 TL nin altında sonsuz çalma Özgürlüğü var.
-
mesela halk ekmek uygulaması akp yle ortaya cıkmıstı.gecen hafta ıse bırkac ekmek bufesını ak p beledıyesı kaldırmak ısterken buyuk sehır buna engel oluyor calısan zabıtalar bırbırlerıyle fıkır ayrılıgına dusuruluyor valla yazık bır kacakcı bakan suclar ortaya yenı dokuluyor usulsuz ısler yaparken adı kara lısteye cıkıyor ve ıkı sene sonrada bakan yapılıyor kurda kuzu teslım edılmıs bu kadar acık yuce dıvan dıyor muhalefet yoneten temsılcı muhalefet bıze karısamaz dıye cevap sonuc batıyoruz hamdolsun
-
Biri vardı anası ile RTE yi aynı yatakta yakalarsa suçlu anamdır diyen bir zihniyet var buna neyi anlatacaksin.
-
50-60 kez suç işlemiş birinin ıslahı mümkün değil. Bunlari ABD tipi minnacık bir yere kapatıp teief olmasini bekleyeceksin.