http://i.hizliresim.com/QaV0oy.jpg
Printable View
En azından düşünüyorum..:Sad:
Eski sayfalarda güzel şeyler yazmıştım.. Değişiklik maddelerinin ilkinden başlamıştım.. Karşılıklı tartışalım diye...
Ama seviyeyi buraya çeken sizlersiniz...
"Doğru tek dir o da EVET dir" demek bile seviye göstergesidir...
sn.cumhurbaşkanı bu gün meydanlarda halka seslendi,
no diyenede yes diyenede saygılıyız hepsi bizim vatandaşımız dedi,
ancak yine altını çizeceğim nokta şudur dedi, kimler no diyor ? pkk, hdp, kandil, ypg,batı haçlı ittifakı, pkk yı polis nezaretinde koruyan almanya,hollanda vs..
bakın dedi biz no diyen bunlarla hiçbir alakası bağı olmayan temiz sade vatandaşımıza şunu diyoruz, bunlar bu kadar yana yana no diyorsa durun bir düşünün diyoruz ?
şer ittifakı bu kadar no demekte ısrar ederken bunların peşine takılmayın bunlarla aynı karede olmayın diyoruz biz bunu ifade ediyoruz dedi
iyi niyetiyle daha ne desin daha nasıl ikaz etsin ?
Yucuklu sumurta böyle resimler bütün siyasetçilerde var,, seçim öncesi hepsi gezer sanki sizinkilerin yok
Türkiyede hangi siyasi partinin hangi cemaatle iliskisi yoktu.bunun cevabini verin ondan sonra bu afisleri paylasin.
Aynen, insan utanır pe.ka.ka. ile fetoş ile kol kola gezmeye.
Paraları sıfırlamaya.
U-N-U-T-M-A
U-N-U-T-T-U-R-M-A
Bundan sonra binlar a.be.de.ye bile gidemezler. Havaalanında tutuklanıyorlar.
Ne hale getirdiler Ülkemi.
Bunları görmeyen ya kördür, ya da ahmak, satılmış.
15 yılda kaç şehit verdik hesaplayabilirmisiniz.
Patlayan bombalar birden sustu. Hayır çıkarsa terör gelir diye şantaj yapılıyor. Neden gelecek diye sorun bakalım.
Ah ah bunlara ne desek az.
Aklını kullan milletim.
Şehit aileleri sandıkta oylarıyla konuşacak.
Sahi o şehitlerimize biri kelle mi diyordu, çiftçimize ***** mı diyordu.
U-N-U-T-M-A
Eyyyy kandırılanlar, titreyin ve kendinize gelin.
U-N-U-T-M-A
Bu son kandırılmanız olabilir.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.