Dolar ne olacak idda idi. İddayı kaybeden yağ alıcaktı. Sen çekildin... :kmk: gitti 5 kg yağ
Printable View
Halkın içine inip sokakları dolaşmıyorlar sanırım ondan tuik bilmiyor olabilü, birilerinin söylemesi lazım.
Geçen günlerde de doktora zam yapıp hemşireye zam yapmamışlar, ayrımcılık her alanda mevcut
sistem sanırım, çok maaş alana daha çok az maaş alana daha az şeklinde,
Bizler almaya devam ettikçe. Asgari ücret 10 bin olsa ne olur. İyi zam aldın diye ürünlere zam gelecek. Fiyatları %100 düşürsenler. Kimseyede zam yapmasınlar. Daha mantıklı geliyor bana :drunk:
Olay o değil başganım, ya kimseye zam yapma yada adaletli ol, bugün boş vakit diyerek haber sayfalarını karıştırıyorum. durum çok vahim, doktorlara 5bin tl zam diğer sağlık çalışanlarına 2yüz tl zam, bari onlarada 5bin yapmıyorsan bin tl yapta ayrımcılığını çok belli etme.
Ben bişii demiyorum, adaletsizliği söylüyorum.
Garibanın hakkını gözetmeyen bu dünyada iki yakası bir araya gelmez
Bu işin hakkından da yılanoğlu gelir
ben fırıncılara kızmıyorum un, elektrik, doğalgaz, su bilmem ne malzemelere gelen zamları tam yansıtsalar biz normal beyaz ekmeği sanırım 5-6 tl ye yeriz...benim aldığım 7 liralık ekmekte sanırım 15 tl falan olmalı normalde...yine hala insaflı davranıyorlar ama neye yarar ki?
Sorun şu ki Bozkurt, doktor olan arkadaşlar var burada ve daha iyi açıklarlar ama öyle bir zam maalesef yok…
Belirli grupta en fazla 500-600 Tl fark yaratıyor o da hepsinde değil ama iletişim yine kötü olduğu için sanki sadece doktorlara zammı yapıp meslek grubu içinde çok büyük haksızlık yapılmış gibi bir durum ortaya çıkmışâ€¦
Doktor arkadaşlar durumu yazar ama haksızlık görülen durumun içinde iletişimsizlik vb ne ararsan var…