Printable View
şırıl şırıl ..Bozkurt baraj kapağanı kurcalıyor yine :)
Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba.
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Trump ilk kimi satacak günlük başlığı paylaşayım Sen yeşileden haber ver ..babasının oğlunu satar :)
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli şırıl şırıl ..Bozkurt baraj kapağanı kurcalıyor yine :) Ben bugün 25 puan haracımı verdim palişkoya, günün dibinden lönklemem lazım :)
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli Sen yeşileden haber ver ..babasının oğlunu satar :) Ben not defterime satılacakların sırasını yaptım kimi satarsa adaya veda eder.:)
Alıntı: Originally Posted by ALPER Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba. noel babayı altın kafese koymuşlar yinede fatmagül demiş ... öyle bi atasözümüz vardı heral tam çıkaramadım :he: :drunk:
Alıntı: Originally Posted by ALPER Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba. Girdi zaten çıkmayan hisseler daha sert düşüyor Sıcak su atıyorlar sigara uzatiyorlar sopayla ayırmaya çalışıyorlar yok bana misin demiyor :drunk:
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Ben not defterime satılacakların sırasını yaptım kimi satarsa adaya veda eder.:) İlk ypg yi satacak hem de feci şekilde Zikin diyecek bunları bence