Printable View
Alıntı: Originally Posted by çıtak pala sana bi rakam söyleyecem 1143600'e kadar bi ittirsene laa :oleyo: bişiy deneyecem :drunk: ittir ittir Hah getirdim. Yap bakalım napacan:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MiniYatirimci 434 geldi 436 gelmesi şort açamadııh gelir... çıtak dayu bu oyunu trabzonda lazlarla, monte carloda kızlarla oynamıştır :kahkah: eyi bilür :yahoo: ama bu saatten sonra şort vurmam... lönkler kapalı... yeter abv
Badem bofası şimdilik sattıklarının 500 milyon geri aldı:)
Alıntı: Originally Posted by çıtak gelir... çıtak dayu bu oyunu trabzonda lazlarla, monte carloda kızlarla oynamıştır :kahkah: eyi bilür :yahoo: ama bu saatten sonra şort vurmam... lönkler kapalı... yeter abv Şu viopta olmaz demicen. Adam 11400ü tutamaz dedik tuttu. 11436 gelmez dedik geldi. Düz 10.000 kapasa bari de atışta 1. olsak
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Haber Aktif @haberaktifcom · 4d #SonDakika Antalya’da dokuz katlı otel inşaatında yangın çıktı. Çok sayıda işçi mahsur durumda yardım istiyorlar. https://x.com/haberaktifcom/status/1883886357283827869 NOluyor bu otellere,
Alıntı: Originally Posted by ALPER Hah getirdim. Yap bakalım napacan:kahkah: yaptıkya owlum 38600 lönkledik, 43600 verdik siz ne sandınız ? 43600 hedef varken ve 38xxx'lerde iken, pozsuz boşmu bekleyecek sandınız :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MiniYatirimci Şu viopta olmaz demicen. Adam 11400ü tutamaz dedik tuttu. 11436 gelmez dedik geldi. Düz 10.000 kapasa bari de atışta 1. olsak çok teesüf iderim yani... :vk: kalbimi kırdın şimdi
Alıntı: Originally Posted by çıtak yaptıkya owlum 38600 lönkledik, 43600 verdik siz ne sandınız ? 43600 hedef varken ve 38xxx'lerde iken, pozsuz boşmu bekleyecek sandınız :kahkah: Ben de bir şey yapacak sandım. Nasrettin hocanın hikayesi gibi oldu:)